SHOPAHOLIC pillanatok #3 - Alábbhagyott a vásárlási vágy

Igen, jól olvassátok a címet. Én, aki élek-halok a ruhákért, semmi kedvem nem volt a próbálgatáshoz, a szinte már-már maximálisan leárazott maradék darabok átkutatásához, az emberfolyamhoz és még sorolhatnám - na, meg persze a vizsgaidőszak alatti fáradtság sem vitt előrébb. Azért így is sikerült pár dologra lecsapni, de közel sem voltam formámban, ha mondhatok ilyet. 


Azért sose féljetek, így is sikerült pár dolgot megkaparintanom. Ismételten ruhaboltról ruhaboltra mutatom a képeket, kisebb nagyobb sikerrel. Az áraikat már nem tudnám visszamondani nektek, átlagban a felsők 3000 Ft, a nadrágok 4-6000 Ft körüli értéken mozogtak, a kiegészítők és egyéb dolgok pedig 1000-3000 Ft közötti áron voltak megvásárolhatók.

Kezdeném a zarás darabokkal. Már a korábbi haulos posztokból is kiderülhetett, hogy szeretem a Zara kollekcióit, egyrészt meg vagyok elégedve a kidolgozásukkal, minőségükkel, másrészt rengeteg olyan kínálatuk van, amit be tudok építeni a mindennapi ruhatáramba. 


Az alább látható darab hatalmas szerelmem lett, ahogy megláttam, tudtam, hogy nekem ezt fel kell próbálnom. Szokás szerint a pántja nagy volt, azt anyumnak fel kellett varrnia, de amúgy egy szó: dög. Nem látszik, de a háti része teljesen kivágott. Már el is képzeltem, mikkel tudnám párosítani.


A choker amúgy potom 1000 Ft volt, nem mondanám, hogy a bőség zavarában szenvedtem, akkora volt a választék, igazából ez meg egy érdekes türkizkék hozzá csillagos choker páros volt, úgyhogy inkább a képen látható jött velem. Az ára fogott meg leginkább, de az, lássuk be, nagyon is. Veszélyes dolog ez a függőség.


Háttérsztori idő - nem is én lennék, ha nem lenne: anno a Zaraban - hol máshol - láttam egy csodás, mintha csak a mennyországban lépdeltem volna, olyan kényelmes, hasonlóan kék farmert. Jól sejtitek, balga módon nem jött velem. Az ok szimplán az volt, hogy két nadrágra nem akartam kiadni annyi pénzt, úgyhogy egy feketét vettem meg helyette, mivel abból szenvedtem akkor éppen hiányt. Azóta, bár kerestem, de nem találtam meg újra a boltokban. Helyette ráleltem erre, nem a csoda, de nem is rossz, a színe pedig favorit, hát megvettem.


Az unikornisos sminktatyihoz nincs hozzáfűznivalóm, egy ilyen cukiságot nem lehetett otthagyni. Most őszintén, nektek ment volna? :D


Springfieldes nadrág viszont majdnem megközelíti a fentebb említett tökéletest, úgyhogy örülök, hogy betértünk anyuval. A kék pulcsi pedig abszolút kedvenc lett, igazi multifunkci, hétköznapi mégis valamilyen szinten elegáns, legalábbis számomra.


Mit mondhatnék, sportmelltartóból sosem elég, főleg ha az ember lánya arra készül, hogy edzőterembe kezd járni. Szintén Pull and Bear mint az egyel fentebb látható nadrág és neszeszer. (Elnézéseteket kérem az apróbb ,,kavarodásért".)


Ám most kérek egy perc néma csendet! Ugyanis drága palackom megrepedt a minap - olyannyira, hogy használhatatlanná vált -, amikor a fokon kiesett a szekrényből. 600 Ft volt a Jyskben, szóval nem fogok eret vágni miatta, de azért bánom, mert kényelmesebb volt ebben vinni a vizet, mint egy másfeles palackot magammal hurcolászni.


A Bershlából csupán ez a bordó tatyi jött velem. Szeretem az ilyen kisebb válltáskákat, mert egy városi kiruccanás vagy bármi hasonló alkalmával tökéletes tud lenni. 


Lett táska, kellett hozzá egy kisebb pénztárca is, ami belefér. Tudni kell, van két pénztárcám is, de mindkettő megüti a bulitatyi méretet. Ebből fakadóan bármikor elmentem áttáncolni az éjszakát a többiekkel, egy ebayes műanyag tasakban - amiben az egyik tokom érkezett Ázsiából - voltam kénytelen vinni a pénzemet és egyéb irataimat. Úgyhogy kellett egy kisebb szütyő. Ennél a cicásnál cukibbat, pedig nem is találhattam volna. Na igen, a Stradivariusnál a legjobbak a pénztárcák. A szürke motorosnadrág szintén onnan van, régóta szemeztem ezzel a típussal.

Az óra viszont kakukktojás itt, azt apum vadászta vaterán. Egyszerű, elegáns, a legjobb, hisz minden alkalomra megfelelő viselet. 


Ha éppen nem ruhaboltban szemezek a cipőkkel, akkor általában vagy Humanicba vagy pedig Renoba térek be, többek között azért, mert mindkettőnél van egy részleg külön az  egy-egy megmaradt daraboknak. Ennél a ,,sláger" részlegnél akadtam rá a pólusi Humanicban erre a két csizmára is. A barna az valódi bőr, és 30 ezer helyett 10 ezerbe került, ami véleményem szerint remek ár érte, a bokacsizma pedig 5000 Ft volt így leengedve. 


Pár high-end termék is gazdára lelt nálam. A bobbis C-vitaminos krémet Eni ajánlására szereztem be, és úgy tudom, teszttel is készül majd róla, úgyhogy érdemes követni a blogot, vissza-visszanézni, hogy le ne maradjatok róla :) - korábban is írt már írt róla röviden ,,Arcápolási rutinom" posztjában, megéri arra is egy pillantást vetni.

A két rúzsról szándékosan nem mutatok most részletesebb képet nektek, hadd legyenek meglepik.


Szintén vatera vadászat eredménye a lent látható huaweies bluetoothos hangszóró. Apum gyakran bújja ezeket az oldalakat, jó érzéke van hozzá, hogy a remek ajánlatokra ráleljen és le is csapjon rájuk a kellő időben a kellő gyorsasággal - mint pl. a pár képpel ezelőtti Junghans óra is. Ez a kicsike pedig összvissz 1000 Ft volt, az egész családnak lett véve lényegében egy - ide itthonra, nekem egy az albiba és szerelmemnek :D Apróbb bibijei vannak csak, pl. hogy nem választhatunk akármilyen színben a színskáláról, mivel egyedül ebben a babarózsaszínben árulja az illető, illetve az, hogy koreaiul beszél hozzánk, de amúgy meg tökéletesen működik, elképesztően szól, és lássuk be, ez a lényeg.


A posztot pedig ezzel a tündéri, pihe-puha macival zárnám, amivel barátom lepett meg mikor ideutazott hozzám Pestre a vizsgaidőszak utolsó pár napjában. Egyszerűen imádni való.


Ennyi lett volna a mai Shopaholic pillanatok poszt. Ugye, hogy most nem is vettem olyan sok mindent? :D Jó, így egyben kicsit többnek tűnik, mint amennyinek elsőre gondoltam, de volt már ennél hosszabb poszt is a vásárolt termékek miatt. Szerintem ez javulás, vagy fogjuk rá.


Legyen további szép napotok!

Puszi, Szimi

2 megjegyzés:

 1. Elvesztettem a fejem a sok termék láttán, annyi sok szépséget láttam. Mondhatom a postacímem küldöd nekem a termékeket? :D :))
  A táska a kedvencem és a csizmák. Mekkora mázlid volt már ennyi pénzért ilyen szépséget. *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet róla szó :D Amúgy a csizmákat ismét apum szúrta ki, olyan szeme, Isten adta tehetsége van ezekhez, hogy az elképesztő :D Viszont Humanicban, Renoban tényleg érdemes nézegetni azt a bizonyos részleget, mert sokszor van lehetőség jó minőségű pipellőket megkaparintani remek áron :)

   Törlés