Használjuk el, amink van móka

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de nálam annak ellenére, hogy tudatos vásárló vagyok, néha felhalmozódnak termékek. Ez a jelenség akkor szokott előfordulni, amikor valami nem annyira vált be, mint egy másik termék, úgyhogy nem nyúlok hozzá olyan gyakran, meg hát az újdonság varázsa sokszor elrabol a hőn szeretett sminkjeimtől. 

Miután hazajöttem Erasmusról és szembesültem a káosszal, amit édesanyám a távollétem alatt varázsolt a sminktermékeim között, szépen átrendeztem őket. Így akadt a kezembe jó néhány dolog, amiknek már alig-alig lötyög valami az aljukon és itt lenne az ideje, hogy el is fogyjanak, rászolgáltak.
Mivel nálam csak akkor mennek tudatosabban a dolgok, ha leírom őket, ezért gondoltam, megosztom veletek egy posztban, hogy jelenleg éppen mik azok a termékek, amiket minél előbb szeretnék elhasználni.


Hogy őszinte legyek, a Clinique arcra való termékeivel nem vagyok jóban. Nagyon szeretem a márka ajakkencéit, szempillaspiráljait, de se az alapozóikkal, se az arcápolóikkal nem jövök ki jól. Valahogy az én bőrömnek nem fekszenek. Túl erős a fedésük, túlzottan elzárják a pórusaimat, nem szeretem őket, mert teljesen maszkhatást keltenek és úgy érzem, hogy a bőröm nem tud lélegezni tőlük. Ezt különösen az Anti-Blemish Solutions folyékony alapozó váltja ki belőlem, de a BB krém sem kedvenc sajnos. Szerencsémre már csak alig alig van a termékekben anyag, így össze fogom keverni őket más alapozókkal/bb krémekkel és szerintem hamar az aljukra fogok érni, aztán búcsút veszek tőlük.

A Maybelline Affiniton alapozóval egy se veled se nélküled kapcsolatot ápolok, néha előkerült és jó volt, aztán azt is elfelejtettem, hogy a világon van. Nem egy rossz termék, de az én igényeimnek nem felel meg. Ha reggel felkeni az ember, akkor délutánra már el is tűnik a buksiról, emellett gyengén fed és közben mégis kicsit lisztes hatást kelt a bőrön. Őt is más termékekkel fogom keverni, aztán úgy elhasználni.

A MAC korrektort hónapokig nem találtam a szobámban, mígnem előkerült egy fiók mélyéről. Erről a termékről már került ki teszt a blogra. A véleményem most is ugyanaz, nem fed tökéletesen, de nem is rossz korrektor, olyan egynek elmegy, számomra.


Szájvonalon ideje a fenti termékeket elhasználnom, mert már régóta a fiókomban csücsülnek. Mind a három termék abszolút természetes árnyalatú, ahogyan ti is láthatjátok a képeken, illetve a szájfény egy egyszerű szájfény.

Egyikkel sincs semmilyen problémám sem, sőt! A Bobbi rúzsoknak azért nem értem még a fenekükre, mert oda vissza imádom őket és spórolni akartam velük, ameddig csak tudok. De el kell jönnie a búcsú pillanatának is, mert még a végén rám romlanak és azt sem szeretném. Mind a három rúzs hozza, amit egy rúzstól elvár az ember, pigmentáltak, kenhetőek, minimális evést-ivást bírják, szépen kopnak, több nem is kell. A szájfény pedig már 75%-ban kifogyott, szóval a maradékot nem ártana elkenegetnem.

Nektek is csücsülnek már majdnem elfogyott termékek a sminkesfiókjaitokban, de valamiért nem használjátok el őket? Ha igen, akkor most egy kihívásra invitálnálak titeket és ti is igyekezzetek megszabadulni tőlük! :)

Puszi, Eni

4 megjegyzés:

 1. Én is épp benne vagyok egy ilyesmiben. Úgy szeretem az ilyen elhasználós projekteket.^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindig öröm társra lelni az ilyen dolgokban :D Én is egyébként ^-^

   Törlés
 2. Le sem merem íri mennyi mindent kellene elhasználnom. :D

  VálaszTörlés