Haszontalan termékek - Nem váltak be, a kukában a helyük

Sosem jó, ha egy termékben csalódunk, de a következő három terméknél a csalódás kifejezés az nagyon enyhe megfogalmazás. A lentebb látható produktumok rosszak, haszontalanok vagy használhatatlanok.Alapvetően nem szeretek kegyetlen lenni egy termékhez sem és elnézem, ha vannak hibái, szeretek inkább a jó tulajdonságaikra fókuszálni, de ez a három, ami most górcső alákerül rettentően rossz...

Már mutattam őket egyszer, hogy a kukában végezték, de úgy éreztem, hogy ezek annyira rosszak, hogy egy külön bejegyzést is megérdemelnek.


 Sajnos vagy nem sajnos az én hajam rettentően lapos tud lenni, ami néha zavar. Pont egy olyan időszakban, amikor idegesített a laposság, futottam bele egy tesztbe a Balea Trend it up vaníliás térfogat növelő porról. Nem tudom már, melyik blogon olvastam a tesztet, de ott szétajnározta az író, hogy ilyen jó terméke még sosem volt és bár kissé vattacukros lesz a hajának érzete, attól még dúsabb hatású is. 

 Ezen felbuzdulva, mivel másnap az utam pont a Dm felé vitt, meg is vettem mondván, hogy egy próbát megér. Na nem... nem kellett volna... Nem, hogy dúsabb nem lesz használatkor a hajunk, de összeragad, kifésülhetetlen, fényes, ja és laposabb is. Kalap kaksit nem ér. Bocsánat, ha nyers vagyok, de tényleg. Többféleképpen próbáltam felvinni -keveset, többet, így eldolgozva, úgy eldolgozva- de mindig ugyanazt az eredményt kaptam: olyan hajat, amivel utcára nincs pofám kimenni. Szóval nem, ez egy hatalmas fail.


Valamikor karácsony után adtam le egy kisebb rendelést a Pink Pandán. Hogy őszinte legyek nem ez az oldal a legkedvesebb vásárlós oldalam, mivel folyamatosan emelik az áraikat, de Sleek palettákat szerettem volna venni és Make up plázán nem volt elérhető, amit akartam, szóval maradt a PP. Pont egy olyan akció volt, hogy járt ajándék a rendelés mellé. Egyik ilyen választható termék volt a Freedom ecsetes szemhéjtusa. Gondoltam tök jó, tust úgyse lehet elrontani, legalább lesz egy másik is a kifogyóban lévőm mellé. 

Legostobább gondolatom valaha, ugyanis, ha hiszitek, ha nem, de tust igenis el lehet rontani. A fenti kicsikének ugyanis az a baja, hogy használhatatlan a feje. Nem úgy, hogy nem vesz fel elég festéket és többször kéne az anyagba mártani vagy, hogy esetleg túl vastag lenne a hegye, neeem neem. Az nem lenne zavaró. Ennek a tusnak a gondja az, hogy szétkarcolja a szemhéjadat a fejecskéjével, édes tőle, nem? Háromszor használtam -mert három a magyar igazság-, le is vágtam a hegyéből, hogy hátha úgy jobb lesz, de nem. Valami rettentően f*s anyagból van megcsinálva, ami karistolja a bőrödet... Igazi kukába való termék. 


Haj, ezek az izzadásgátlók... Na jól van, a fenti termék története az, hogy a Nivea kivonta a forgalomból a kedvenc stiftes alumíniummentes izzadásgátlómat, ennek a Pure&Naturalnak a nem golyós változatát. Pont kellett izzadásgátló, más menteset nem találtam a boltban - pontosabban olyat, amit ne próbáltam volna már és bevált volna. Nem vicc már végig teszteltem a Rossmann és Dm teljes alumíniummentes izzadásgátló kínálatát, de egyik rosszabb volt, mint a másik. Szóval végül a golyós Niveát vettem meg, mondván, hogy bár utálom a golyósokat, egy próbát megér.

Életemben nem voltam még annyira büdös, mint ennek használatakor. Soha többet. Nagyon nem vált be. Esküszöm még izzadtabb is lettem tőle, hajj... Szóval ennek is a kukában a helye.

Ezek lettek volna azok a termékek, amikbe az elmúlt időszakban belefutottam és nagyon kihoztak a sodromból azért, mert semmire sem jók. Ha esetleg nektek a fentiek közül bevált volna valamelyik, akkor az tök jó, jó nektek, nálam sajnos mindegyik egy nagy kaksi :/

Puszi, Eni

14 megjegyzés:

 1. Érdekes, nekem nagyon jó illatom van ettől a Nivea deotól, nagyon szeretem is. :O Sajnálom, hogy neked nem vált be. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fú, amúgy én se értem, de rajtam valami borzalmas. Lehet, hogy nem olyan a bőröm, aztán ezt váltja ki, nem tudom :/ Örülök, hogy nálad jól teljesít! :)

   Törlés
 2. Szia! :) Nekem is lapos a hajam nekem az AUSSIE AUSSOME VOLUME SAMPON van használatban május óta ( még mindig van benne), krémánián rossz értékelést kapott de szerintem ha valaki tényleg lapos/ zsíros hajra használja akkor beválik. Nekem sokat segített és tartást is ad a hajnak ( kibírja a hajam a kétnapi mosást is. ) Ajánlom. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)

   Szuper, köszi, meg is lesem :D

   Törlés
 3. ui: Én balzsamot is használok nem tudom mennyire befolyásolja :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt én is szoktam, kell a puha haj :D Köszi mégegyszer :)

   Törlés
 4. Fujj fujj fujj golyós deók. Soha többet nem veszek :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekünk tényleg hasonló az ízlésünk :D

   Törlés
 5. jaj, de rühellem a golyós deókat.... egyébként a NIVEA spray dezodor az, ami igazán bevált!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindig öröm olvasni, ha nem csak én vagyok valamivel így :D Igen, azok tényleg jók, csak emberek között nem szeretem elővenni és befújni magam újra, arra a stiftesek a tökéletesek :)

   Törlés
 6. Anya is utálta ezt a Nivea deót, ugyanez volt róla a véleménye :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most képzeletben lepacsiztam anyukáddal :'D

   Törlés
 7. Több alumíniummentes dezodort! :D Amúgy meg azért is nehéz, mert ugye ezek nem illatanyagmentes dezodorok, szóval a saját illatoddal, és ráadásként a parfümöd illatával is furán kombinálhat egy dezodor, nekem pl. a Niveák sajnos sosem jöttek igazán be.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aye! Igen, pontosan :) Anyukám egyébként a Bionsen-re esküszik, abból is a stiftes re, nekem az ilyen határeset volt, mert szörnyen tudok izzadni. De próbáltuk már a kristályos meg összes fura cuccost is, viszont azok se voltak az igaziak. Sajnos. Majd most Belgiumban teszek egy kört, hogy itt milyen választék van a mentes izzadásgátlókból, hátha találok valami jót :D

   Törlés