OUTFIT - BUDA Castle

Már jó két hete, hogy elnéztünk a Budai várba gyűjteni pár pokémont. Azonban ez remek alkalmul szolgált egy outfit fotózáshoz is.Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt piszok meleg, de a Várnegyed, Budapest egyik ékének szépsége mellett még ez se számít. A Mátyás-kút amúgy az egyik kedvencem mind közül, bár itt egy kép se készült, mert ilyen erős napsütés mellett az egy olyan hely, ahol egyszerűen lehetetlen. Viszont találtunk egy remek kis eldugott zugot, ahol bevallom őszintén, eddig sose jártam.


Farmering: C&A
Top: Tezenis
Szoknya: Reserved
Cipő: Reserved
Hátitatyi: Stadivarius
Choker: Stradivarius (egyébként Szimitől volt ajándék)
Napszemüveg: H&M
Gyűrűk: Six


Az én szettem szerintem elmenne egy teniszmeccsre, de nagyjából ez is volt a cél. Szimivel sétálni terveztünk a várban, illetve Pokemon Go-zni, amihez elengedhetetlen a kényelmes öltözet. Így tudtam, hogy fehér tornacipőcskémet kell párosítanom valamihez, de a meleg miatt hosszúnadrágot nem szerettem volna. Végül egy egyszerű toppot vettem fel kockás szoknyámhoz, a farmering pedig két okból került még rám. Az egyik az, hogy nem szeretem, ha szoknya van rajtam és a dekoltázsom is túlzottan kint van, mert azt már magamutogatónak tartom, a másik pedig, hogy még mindig fényérzékeny vagyok és bár használok fényvédőket, azért szeretem elfedni valamennyire a bőrömet. Na meg így legalább volt mivel legyeznem magam a 30+ fokban.


Ing: Mango
Nadrág: Bershka
Cipő: Bershka
Hátitatyi: Bershka
Napszemüveg: Mango
Choker: Stradivarius
Fülbevaló: New Yorker


Én is úgymond kényelmesebb darabokat próbáltam magamra kapni, bár a hosszúnadrág nem tartozott a legjobb döntéseim közé. Ettől függetlenül kibírható volt azért. Úgyhogy igazából jó kis nap volt, külföldiekbe is botlottunk ismét, esküszöm, Eni bevonzza őket :D

Amúgy a képek rólam tök random készültek, én ott izeg-mozogtam, Eni meg lőtte a képeket. Azért igyekszem máskor nem ezt a módszert alkalmazni, báááááárrr, na, még meglátjuk.

Addig is legyen további szép napotok, és reméljük, tetszettek az összeállításaink!

Puszi, Eni és Szimi

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek, főleg a gyűrűszett nagyon cuki is. Amúgy hol a pokémonos merch?? Itt az ideje, hogy a fast fashion megvegyen néhány jogot:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is, azért nem tudtam otthagyni :D Jó is lenne! Squirtles cuccokkal rohangálnék fel alá :D

      Törlés