SHOPAHOLIC pillanatok #2 - Leárazások tengerében

Hát igen, ismét bővült pár ruhadarabbal a gardróbom. A vásárlás apropója ezúttal az volt, hogy realizáltuk az új szekrénysorom felállítása és a jöhet-mehet darabok kiválogatása után, hogy biza elég jól át tudja járni a szellő a belsejét, ha értitek, mire próbálok kilyukadni :D 


Sajnos, nem sajnos, az utóbbi pár évben rengeteget változott a stílusom, a méreteim is csökkentek, aminek én mondjuk örülök, a pénztárcám már talán kevésbé. Ezúttal viszont több hét termését hoztam el nektek.


MANGO

Talán feltűnt sokatoknak, hogy szeretem a Zara stílusát, szerintem minőségi darabokat is gyártanak. Nem véletlen, hogy ez volt az első üzlet, ahová betértem. Most azonban, nagy sajnálatomra, nem találtam semmi olyat, ami megfogott volna, úgyhogy következő állomásként a Mangot vettem célba, sikeresen.

Mindenekelőtt egy rövidnadrágra volt szükségem. Szerencsére találtam is egy kicsit szakadtabbat, pont olyat, amilyenre vágytam. Jött még velem két ujjatlan ing, illetve a napszemüveg mániám is előtört.

(A képek alatt megtaláljátok az árukat, zárójelben pedig azt, hogy mennyibe kerültek eredetileg.)short: 4495 Ft (8995 Ft helyett); púder színű ing: 4495 Ft (8995 Ft); kék színű ing: 2795 Ft (5595 Ft); napszemüveg: 3495 Ft (6995 Ft)

BERSHKA

Tudni kell, van egy rongyosra hordott farmerem, szintén bershkából, amit anyum ki nem állhat már, úgyhogy a nadrágvásárlásra szabályosan ,,kényszerített" :D A top viszont szimplán csak jött velem.


(A push up jelzés ne tévesszen meg senkit, csodát nem művel, se kerekebb, se nagyobb feneke nem lesz tőle az embernek. Zárójelben jegyzem meg, nem ezért vettem meg, a kényelem volt a fő szempont.)farmer: 5595 Ft (6995 Ft); felső: 2995 Ft (4995 Ft)

PULL & BEAR


El se tudom mondani, mennyire vágytam egy ilyen felsőre, amit alább láttok. Anno rengeteg coachellás képet nézegettem inspirációgyűjtésként a fesztiválozós napokra. Így jöttek szembe velem a horgolt felsőket felvonultató öltözékek, valamint Kendall Jenner egyik szerelése is, ahol bár csipkéből, de fazonügyileg ilyesmi top volt rajta. Akkor ott nyomban beleszerettem ebbe a stílusba, és eltökéltem, hogy addig nem nyugszom, míg nem találok egy hasonlót. 

A Pull&Bearben szerencsére sikerrel jártam, igaz a pántját elég nagyra hagyták, azt anyumnak utólag fel kellett varrnia. Emiatt mondjuk elég sokat vacilláltam, hogy így teljes áron valóban jöjjön-e velem, tekintve, hogy ,,dolgozni kell rajta". De nem ment ki egyszerűen a fejemből, úgyhogy, mint láthatjátok is, végül megvettem - mondjuk kicsit se nézhettek hülyének, hogy emiatt háromszor mentem vissza egy óra leforgása alatt. A nyakláncot amúgy szinte ingyen osztogatták, több másik ékszerrel egyetemben.

A Balaton Soundon pedig a kettő együtt tökéletesen szerepelt outfitem részeként. Ha eddig nem láttátok volna arról a napról készült ,,kaland napló" részünket, ide kattintva megleshetitek. Érdemes ám a többi videónkba is belekukkantani a youtube csatornánkon :)top: 4995 Ft (eredeti ára); nyaklánc: 1295 Ft (3995 Ft)

I AM

Az I am-be még a blogtalin tértem be gyorsan Annával, akkor vettem ezt a chokert is, hisz mint tudjuk, másik nagy szerelmem a chokerök. choker: 1590 Ft (2990 Ft)

PINK PANDA

A Pink Panda oldalára egy kisebb kerülővel jutottam. Az egész úgy indult, hogy a Make Up Plaza oldalán nézelődtem. Aztán eszembe jutott Katy tesztje a Makeup Revolution gyönyörűséges BBB palettájáról, viszont mivel a MUP-on nem kapható, áttértem a másik oldalra. Ekkor jött 
szembe velem az ,,AKCIÓK" menüpont, amit nem hagyhattam megnézetlenül. Így láttam meg ezt a szinte egyet fizet kettőt vihet akcióként is betudható BH Cosmeticses 10 darabos ecsetkészlet és 88 csodás, föld tónusú színeket tartalmazó paletta kombót. Mivel már csak 1 darab maradt akkor belőle, betudtam isteni sugallatnak, és azonnal rendeltem is meg. A palettáról teszttel is készülök majd, legalábbis igyekszem.


Ettől függetlenül egyszer biztos, hogy a Fortune Favours the Brave palettát is magaménak fogom tudni, mert meseszép úgy, ahogy van. A kettő így, ha jól emlékszem, 15 600 Ft-ba került.

NEW YORKER

New Yorker üzleteiben jó ideje nem jártam már, mivel túlzottan eltértem attól a vonaltól, amit ők képviselnek. Azonban csak náluk láttam eddig olyan zakókat, amik nem keltenek túlzottan irodai jelleget.


A púder színűt vizsgaidőszak elején vettem, mert valamiben mennem kellett vizsgázni. Ekkor még 8000 Ft-ba került - akciósan, ami azért egy picit vicces -, de a szükség nagy úr, úgyhogy ennyiért jött velem. Most a leárazások során viszont már aprópénzért vesztegették, így a fekete is odakerült a szekrényembe a párja mellé.

A többi darab szimplán csak megtetszett, jól is álltak, nem volt kérdéses a sorsuk. Sőt esélyesnek látom, hogy augusztus 11-én a Szigeten viselni is fogom valamelyiket ezek közül. fekete zakó: 2990 Ft (10 990 Ft helyett talán); fehér zakó: 2990 Ft (7990 Ft); művelúr anyagú felső: 2190 Ft (3990 Ft); fehér, csipkés top: 2190 Ft (esélyes, hogy ugyanúgy 3990 Ft helyett); ujjatlan kimono: 2190 Ft (szintén 3990 Ft-ba kerülhetett eredetileg); fülbevalók: 1290 Ft (1790 Ft)


BOMB COSMETICS

Mindezeken kívül pár BOMB Cosmeticses termék is gazdára lelt nálam, ugyanis ők is remek akciókkal kecsegtették a vevőket, amiket Enivel ki is használtunk, és közösen lebonyolítottunk egy rendelést. Az említett termékek pedig: egy feketeborsos tusradír 1490 Ft-ért; francia csók agyag maszk 1190 Ft-ért - de bevallom, az is lehet, hogy az előbbi kettőnek az árait felcseréltem, már nem emlékszem pontosan, melyik mennyibe került -, illetve egy citrus szorbet ajakradír 770 Ft-ért.

Ennyi lett volna az utóbbi pár hét termése. Ti miket vásároltatok mostanság?

Puszi, Szimi

2 megjegyzés:

  1. Szuper dolgokat vettél. :) Az ékszerek különösen tetszenek. Én ebayről rendelem az ecseteket, sokszor teljesen ugyanaz mint a nálunk forgalmazott márkás ecsetek, csak a márka rányomja a logóját. Nálunk például a Jessup ecsetek is sokkal drágábbak mint ott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát igen, az ebay a dupe-k tárháza, és lehet minőségieket kifogni szinte aprópénzért :) Viszont palettából hiányos volt a készletem, valamilyet amúgy is vennem kellett volna, így pedig ezt az akciót úgy fogtam fel, hogy az ecsetek ingyen voltak mellé :D De amúgy egyetértek veled :)

      Törlés