Inecto Naturals termékekkel a Noé Állatotthon segítéséért - TESZT

Enivel ezúttal egy közösen írt teszttel készültünk nektek, amit alább videó formájában is megtudtok tekinteni. Górcső alá pedig az Inecto termékeit vehettük, ugyanis kicsivel több, mint egy hónapja megkerestek minket és pár e-mail váltás után egy nagy doboznyi terméket kaptunk tesztelésre. 

A kampányról és magáról a megkeresésünkről az említett videóban részletesebben beszélünk, így ezt a részét most átugranám. A lényeg, hogy minden megvásárolt Inecto termék után 7 Ft a Noé Állatotthonhoz kerül, ami mindkettőnk szerint egy remek megmozdulás, hiszen segíteni mindig nagy öröm, és ha már így is tud az ember valamelyest, akkor miért ne pont ettől a termékcsaládtól kapjon le valamit a polcról. Ráadásul 90%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, ami már csak hab a tortán.

Úgyhogy ezek után térjünk is át részletesebben a kapott termékekre.


Nagyon édesek voltak az Inectosok, ugyanis 4-4 terméket küldtek nekünk, a termékek az argánolajos és kókuszolajos családokból kerültek ki, kivéve a hajpakolást, mert ott argánolajosat kaptunk mind a ketten. 

Emellett Szimi és én is vettünk egy-egy kézkrémet a kókuszos családból, mert az alapvetően fogyótermék, illetve részt szerettünk volna venni mi is a kampányban.
Ahogy a videóban, itt is azzal szeretném nyitni a sort, ami engem a legkevésbé győzött meg. Ez pedig a tusfürdő. Ha valaki megveszi, akkor ne egy keserű kókuszos illatra gondoljon, mert ez bizony egy édes, számomra már túl édes illatú termék volt, ami szerencsére használat után nem maradt meg a bőrömön.

Az illatot egyébként meg lehet szokni -és úgy ahogy meg is szoktam-, viszont a csomagolását sajnos csak nehezen. Rettentően folyik a termék, de úgy nagyon és mivel tekerős feje van, ez nem praktikus. A tusfürdő kinyomása után azonnal vissza kell rá csavarni a kupakot vagy kifolyik a produktum. Ha pattintós feje lenne, akkor az minden gondot megoldana.

Emellett egyébként rosszat nem tudok róla mondani, jól tisztított, szárítani se szárított, talán egy icipicit ápolja is a bőrt, de ez sajnos nem az én termékem. Egynek jó, és ha szeretitek az édes illatokat, akkor nyugodtan vegyétek meg, csak a kupakra figyeljetek oda.


A következő két terméket azért egy képre csoportosítottam, mert lényegében ugyanolyanok. Ezek pedig a testápoló és a kézkrém lennének. Mind a kettő a kókuszolajos családból származik és mind a kettőnek a tusfürdőhöz hasonló édes-karamellás-kókuszos illata van, bár nem annyira erőteljes. 

Szerencsémre valamiért az én bőrömön a termékek édes illata keserűbb kókusz lesz, így a fenti két termék bukéját nagyon szeretem. Mind a kettő nyárra tökéletes, mivel gyorsan beszívódnak és könnyed formulájuk van. De télre a hidratáló hatásuk nem lenne elég. Úgyhogy, ha nyári testápolót vagy kézkrémet kerestek a fenti két darab tökéletesen ellátja a feladatát, de azért csodára ne számítsatok hidratálás terén.Utolsó két termék, amit az Inectótol kipróbálhattam az két hajápolószer volt, egy argános hajpakolás és egy kókuszolajos hajolaj. Őszintén el kell mondanom, hogy IMÁDOM mind a két szert, egészséges, fényes és mindenekelőtt puha hajkoronát varázsolnak, emellett könnyebben fésülhetőt is. Szóval nálam tökéletesen jól teljesítettek, olyannyira, hogyha eljutok végre egy Rossmannba vagy Dm-be, akkor biztosan beszerzek még egy darabot a hajpakolásból, hogy legyen velem Belgiumban :) A hajolajban pedig külön imádom, hogy nagyon gazdaságos, nem kell belőle sok, így egyáltalán nem fogy gyorsan és a pumpás kiszereléssel tökéletesen lehet adagolni. 

Ahogy Eni is említette, én az argánolajos termékcsaládot próbáltam ki. Nem tudnám nektek megmondani, hogy tényleg ilyen illata van-e az argánolajnak, kicsit talán a mézre hajaz, vagy legalábbis valamilyen mézes dologra, de mindenféleképpen kellemes.

A sort pedig a tusfürdővel és a testápolóval nyitnám - mert anno még így fotóztam be őket.A tusfürdő nálam is az utolsó helyen végzett a ranglistán. Én tipikusan az az ember vagyok, aki inkább a krémesebb, jól habzó tusfürdőket preferálja, aminek az illata még fürdés után is megmarad. Az Inecto ezen terméke viszont mindezektől távolabb áll.  Egyrészt tényleg nagyon folyós, és nem habzik könnyen. Bár az utóbbit fürdőszivaccsal orvosolni lehet, de ennek hiányában olyan gyorsan tud fogyni, mint egy doboz jégkrém egy meleg nyári napon. Úgyhogy én lassan már a végére is érek a 250 ml-es kiszerelésnek. Ehhez még hozzájön a kupakjából adódó takarékossági probléma, amit Eni is említett, így ezt most nem írnám le még egyszer.Másrészt ami még nem tetszett, ez viszont már jóval egyénfüggőbb kérdés, hogy egyáltalán nem marad meg rajtam az a kicsit fanyarabb, mézes illata - mintha még anno birsalma lekvárnak lett volna ehhez hasonló. De hát kinek milyen szagérzet alakul ki róla :D

Ettől függetlenül más problémám nincs vele, kellően ápol, nem viszketek tőle, nem irritál, nem szárít, szóval egyáltalán nem rossz, szimplán csak nem kiemelkedő.

A testápolójukat ezzel szemben megkedveltem, bár kedvenc nem lett. Ami nálam hatalmas pozitívum, hogy hamar beszívódik. Az egyik legbosszantóbb tud lenni, amikor órákig kell várni egy esti testápolózás során, hogy végre felkaphassam azt a fránya hálóinget, de ennél szerencsére nincs ilyen gond. Aminek szintén örülök, hogy a tusfürdővel ellentétben tovább megmarad az egyébként sokkal édeskésebb illata.

Ami talán negatívum lehet, hogy bár így a nyári hónapok alatt megfelelő mértékben ápol és hidratál, és a bőröm puha lesz, mint a babapopsi, de félek, a téli hónapok alatt már nem lenne képes ugyanígy teljesíteni, amikor azért a bőrünk egy erőteljesebb ,,karbantartást" igényel. Viszont esélyesnek tartom, hogy következő tavaszra, nyárra beszerzem majd a kókuszos párját.Maradván az argánolajos részlegen, jöjjön a két nagy kedvenc, a hajpakolás és a hajolaj. Nagyon puha, könnyen kifésülhető, egészségtől fénylő hajat varázsol még az én rőzsémből is a fejem tetején. Érzéseimet ezek használata után pedig talán az Aladdinból ismert ikonikus jelenet adhatja át a legjobban, melyben Jázmin oly nagy élvezettel és boldogsággal fésüli csodaszép, hosszú haját. Na, én körülbelül ugyanígy nézhetek ki minden egyes hajmosás plusz annak másnapja után, mikor a hajkefével átsimítom pihe-puha hajkoronám. Számomra pozitívum továbbá, hogy a hajolaj használata után többnyire kevésbé szokott felállni a hajam vége. Valamint, ahogy Eni is említette, nagyon gazdaságos, mert nem kell belőle sok, erre a pumpás kiszerelés pedig csak rásegít és könnyen használhatóvá teszi. Viszont ügyelni kell rá, hogy a teteje jól rá legyen csavarva, különben könnyen kifolyik és akkor bosszankodhatunk, de a videóban erről is mesélek.Illat tekintetében kakukktojásként a kézkrém maradt hátra, ugyanis ebből én is a kókuszosat szereztem be, mivel még korábban az argánolajosat már volt szerencsém kipróbálni. Szinte ugyanazt tudnám elmondani,  mint a testápolóról, így nyáron tökéletes, de télre nem ajánlom, mivel a hatása nem tartós és nem hidratál kellőképpen.

Még annyi, hogy az argánosnak jóval erőteljesebb illata van, ugyanolyan édeskés, mint a testápolóé, a kókuszos viszont elmarad emögött, alig érezni. Így az utóbbit azoknak ajánlanám, akik nem szeretik, ha illatfelhő lengi be a kezüket felkeltve vele mindenki figyelmét.

Összességében tehát egyáltalán nem rossz termékek, sőt. Igaz, a bőrre való kencék kicsit a sor végén, inkább középmezőnyben kullognak más hasonló termékekhez képest, viszont a hajápolási család tagjai kiemelkednek a többi közül.

Végezetül pedig köszönjük az Inecto Naturalsnak, hogy rendelkezésünkre bocsátotta ezeket a termékeket és kipróbálhattuk őket. Továbbá reméljük, hogy még sok termék kerül eladásra augusztus 31-ig és így a Noé Állatotthonnak egy szép kis összeget adományozhatnak :)

Puszi, Eni és Szimi

2 megjegyzés:

  1. Eddig csak a kézkrémüket akartam kipróbálni, de most már a hajra való termékeik is nagyon szimpatikusak lettek. ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ajánlani tudjuk :) Egyedül a hajolajnál kell arra figyelni, -amit a videóban is mondtam, nem tudom megnézted-e, azért írom le-, hogy tényleg megszárítsuk utána a hajunkat, mert anélkül nem úgy működik, ahogy kellene neki.

      Törlés