Ebay nézelődés - Harry Potteres dolgok - különkiadás

Az egyik régebbi zsákmányos bejegyzésben kérdeztem, hogy érdekelne-e titeket egy Harry Potter dolgokkal teli ebayes poszt és néhányan jeleztétek, hogy igen, nem bánnátok, szóval el is hoztam nektek. 

Bár rengeteg másik HP-s termék található ebay mennyországban, csak olyanokat mutatok nektek, amiket én is szeretnék megrendelni vagy jó poénnak tartom, esetleg elvetemült HP fanoknak szuper ajándék lehet vagy már meg is rendeltem :) Mi mással is kezdődhetne a Harry Potter ebay különkiadás, mint párszáz forintos nyakláncokkal? Bevallom ezekből lesz a legtöbb, mert az én fantáziámat ezek birizgálják, bár néhány drágább termék is felkerült a listára, majd lentebb meglátjátok miért.

Oké, az első képen látható termék nem pont nyaklánc és nem is párszázas, -jól meghazudtolom itt magamat rögtön az első áruval, mi?- ugyanis egy zsebóra lenne. De annyira szép, hogy nem tudtam kihagyni. Külön imádom, hogy a Roxfort jelmondatát a címer alá vésték ,,Soha ne csiklandozd meg az alvó sárkányt" vagy ébreszd fel, kinek melyik fordítás tetszik jobban :)

A következő nyaklánc(ok) igazi klasszikus(ok) és tényleg beleillenek az olcsó kategóriába. Nekem is van egy ezüstszínű, ami az egyik legkedvesebb nyakláncom a mai napig. 

Kicsit kockás, kicsit Harry Potteres a szemüveges nyaklánc. Szerintem nagyon jó pofa és az egyszerű pólókat remekül fel tudja dobni.


Az egy képpel fentebb látható Halál ereklyéis -jaj, de fura így ragozni- nyaklánc továbbfejlesztett változata az always feliratú ékszer, ami hőn szeretett Piton professzorunkra emlékeztet. Hiszen always...

Ki ne szeretne egy varázspálcát birtokolni? Jó, igaz, nekünk mugliknak maximum nyaklánc vagy kulcstartó formájában lehet, de azért így is poén. A fentiek közül szerintem Hermione pálcája a legszebb, de ez már csak egyéni vélemény.

Szomorú, de egy pillanatig gondolkoznom kellett, hogy miért is dob ki az ebay keresője egy szárnyas kulcsot, aztán eszembe jutott ,,Egy nagy ódivatú kulcsot keresünk. Valószínűleg ezüstből van, mint a kilincs." Bizony-bizony a fanok még ilyet is találhatnak. Bevallom ez nekem már kicsit giccses, de azért felkerült a listára, mert ebayen minden van, minden. 


Egyik személyes kedvencem a listáról a Teszlek Süveg, annyira édes a maga kis morcosságával. Bár kétlem, hogy ebből a mini változatból elő tudnák Harryék varázsolni Griffendél Godrik kardját, de végül is ki tudja, a varázslóvilágban bármi megtörténhet.

A Dumbledore's Army, avagy Dumbledore seregés nyakláncon már meg sem lepődtem, amikor szembetalálkoztam vele. Hatalmas ötlet :)

Természetesen nem maradhat le a listáról Hermione időnyerője sem, amiből szintén birtoklok egy darabot és nagyon csípem. Bármelyik egyszerű felsőmet, azonnal feldobja. Viszont nagy hátrány, hogyha a nyakamban van, folyton pörgetem. Még jó, hogy mugliként nem tudom visszaforgatni az időt vele, mondjuk, néha jól jönne.


Piton emlékeivel megtöltött üvegcsés nyaklánc egy hatalmas kakukktojás. Imádom nézni a termék képét, mert eszméletlenül mesésnek tartom, de hihetetlenül utálom, hogy 1600 Ft körüli szállítási költséget rádobnak az amúgy 2000 Ft-os láncra. Nevetségesen túlárazottnak tartom így, főleg, hogy a tényleges lánc, amin az üvegcse függ még csúnya is. De mindezek ellenére szeretem nézegetni, ezért került bele a bejegyzésbe is, nem egy tucat darab.

Egyszerű, szép és visszafogott. Ezekkel a szavakkal tudnám leírni a második képen látható karkötőt, ami tökéletes.

A fenti gyűrűt ugyanazokkal a motívumokkal látták el, mint az előtte lévő karkötőt és szintén jó pofának tűnik, bár szerintem nem hordanám túl gyakran. Valahol nekem már kicsit sok így képek alapján, de jó ötletnek tartom, hogy ilyen is van.


A póló engem levett a lábamról, olyannyira, hogy már meg is rendeltem. Életem első ruhás rendelése ebayről, szóval kíváncsian várom. Egyelőre még nem jött meg, de remélem, hamarosan megérkezik. Nagyon kíváncsi vagyok az anyagára, ha egész jó minőségű, akkor szerintem fogok még rendelni más pólókat is ebayről, mert találtam néhány vicces feliratút. 

Imádom a fent látható telefontokokat, sajnos nem az olcsó ebayes tokok közé tartoznak, de annyira szépek, hogy már jó ideje szemezgetek velük. Különösen az tetszik, amelyiken a Tekergők térképe látható, illetve a szarvasos is, mert always. 

Az utolsó termék akkora poén, hogy ezt képtelen voltam kihagyni. Ugyanis lehet ebayről Roxfortos felvettek levelet rendelni! LEHET. Roxfortos borítékban érkezik, külön listával arról, hogy mit kell venned az Abszol úton, jár hozzá a Roxfort Expresszre egy vonatjegy is, továbbá, ami a legdurvább, hogy személyre lehet szabni. Nagyon kemény. Kitöltheted, hogy hova, milyen névre kéred, kitalálhatsz magadnak egy jól megfogalmazott Harry Potterbe illő szöveget és elméletileg ők rányomtatják. Hihetetlen, hogy mik nem jutnak az emberek eszébe.

És utolsóként egy apró kitérőként megemlíteném, hogy ebayen tényleg minden fellelhető, akár kviddics készletet is vásárolhatsz. Igen, nem olvastad félre :'D

Remélem tetszett ez a kis ebay különkiadás és tudtam mutatni egy-két új Harry Potteres dolgot. Nektek tetszik valamelyik?

Puszi, Eni

4 megjegyzés:

 1. ezek nekem valóak :D a levélkére be fogok ruházni, ha a fene, fenét is eszik :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én Szimit próbáltam meggyőzni arról, hogy vegyen nekem egyet a szülinapomra, de őrültnek nézett x'D viszont egyszer tuti beszerzek egyet, talán a 31. szülinapomra és akkor elmondhatom, hogy a fránya bagoly 20 évet késett :'DD

   Törlés
 2. a pólót megrendeltem én is, nem a legjobb anyag sajnos, és a szabása sem olyan, mint a képen, de attól még kedvenc darab lett : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh, na, kíváncsi leszek rá. Az a felirat sok mindent megér :D

   Törlés