SHOPAHOLIC pillanatok #1

A glamour-napi haulos bejegyzésben már említettem, hogy lehet nem ártana egy intervention, nehogy a végén úgy járjak, mint Rebecca Bloomwood. Ám addig is időnként azért bővül a gardróbom, neszeszerem és a többi, amit viszont szívesen osztok meg veletek is, hisz mind szeretjük a haulos posztokat - de most hadd ne soroljam, miért is :D
Azonban nem szeretném kötötten, például havonta hozni az ilyen jellegű bejegyzéseket. Ezért úgy döntöttem, hogy ezennel elindítok egy új ,,sorozatot" Shopaholic pillanatok címen, amik bizonyos időközönként fognak jönni, amikor teszem azt rámjön a vásárolhatnék. Ez persze azt is jelenti, hogy lesz amikor gyakrabban, de lesz, hogy egyáltalán nem fog kikerülni haulos poszt, bár az előbbit esélyesebbnek látom a jelenlegi életstílusomat tekintve.

A kabát az egyik olyan darab volt, mely első látásra szerelmemmé vált. Viszont az árát sokalltam érte, annak ellenére is, hogy kézzel készített munka spéci francia, rejtett varrással és a többi - pontosan nem tudom, ehhez anyum ért igazából. Sokáig nézelődtem más ruhaboltok kínálatai között is, hátha találok egy hozzá hasonlót, de nem sikerült. Úgyhogy anyumék végül megleptek vele húsvétra, amit itt is és utólag is nagyon köszönök nekik.

A patches ruhát próba cseresznye vittem be, nem is gondoltam komolyan, hogy én ezt megvegyem, de felvettem, és azt mondtam: Hát ezt mintha csak rám öntötték volna - vagy valami ehhez hasonlót. A pasztellrózsaszín hátitatyi pedig szimplán csak megtetszett.


Az oxford pipellő, illetve a rózsaarany sneaker szülinapi ajándék volt - jegyzem az előbbi akciósan potom 2-3000 Ft-ba került, amennyiért szerintem nagyon is megérte. A magassarkút mostanában vettem - amikor a fentebb említett két Zara darabot is -, amolyan vigaszajándékként, hogy a kinézett Pull&Bear felső nemhogy a méretemben, de még csak a boltban sem volt. Amúgy mindegyik a Bershkaból van. 

A SIX-ben valamilyen oknál fogva leárazást tartottak április közepén, úgyhogy a két nyaklánc úgy jött velem csupán 1600 Ft/darabjáért. A szemüveg szimplán csak megtetszett a H&M-ben, ráadásul napszemüveg mániás vagyok -főleg mióta kontaktlencsém is van-, így nem hagyhattam ott. Az én kockafejemet pont jól kompenzálja ez a kerek forma.

A pénztárcát, illetve a chokereket anyum vette nekem, na de az indoka mindent visz: nem tetszett neki, hogy már kicsit kopott, itt-ott bekoszolódott volt az előző, szóval a tény, hogy ,,elnyűtt" pénztárcával járok. Hát komolyan, beleerőltetnek a vásárlásba, hogy lehetne így ellenállni? :D A chokerekre pedig szimplán csak rászoktam, de annyira, hogy lassan már mindennapos darabbá válik.Egyetlen szépségápolási termékként árválkodik itt ez az Uriage ajakápoló, melyet maga a gyógyszertáros ajánlott, és 1500 Ft-ba fájt. Bár az ,,Igen, látom hogy elkél" megjegyzést elhagyhatta volna, mikor kérdeztem, hogy tud-e ajánlani nekem valami jó ajakápolót. Viszont egyelőre nem panaszkodom, kellően hidratáló is.

Na, látjátok, nem is volt olyan hosszú ez a haul poszt, azt hiszem, ezt felfoghatom javuló tendenciaként :D

Legyen szép napotok! Puszi,
Szimi

2 megjegyzés:

  1. A stradi nyakláncok és a cipellők mesések! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek olyanok voltak, amiket egyszerűen muszáj volt megvennem *-* :D

      Törlés