OUTFIT - WILD things

El se tudjátok képzelni, milyen régóta terveztük ezen outfit bejegyzés megvalósítását, amiben - bár nagy sajnálatomra - csak én fogok most ,,szerepelni". Tudni kell, hogy nálam úgy szokott lenni, hogyha megálmodok valamit, akkor azt ha törik, ha szakad, meg kell valósítani. Így volt ezzel az outfittel is, amihez már csak a megfelelő helyszínt kellett megtalálnom. Végül meglett, egy elhagyatott orosz laktanya képében.

Az összeállításhoz túl sok hozzáfűznivalóm nincs, lényegében próbáltam azt magamra kapni -több ötletem közül is-, ami a hely ,,stílusához" a legjobban illett. Igazából az egyetemre is van, hogy így megyek, szóval ez egy mindennapos outfit nálam. A H&M-es farmerkabát például nagy kedvencem a mai napig, a Stradivariusos chokerrel együtt.

Előre szólok, sok kép következik, plusz a végén egy körbevezetős videó vár titeket, amiben jobban megcsodálhatjátok a helyet.

u.i.: A címet az egyik olyan zeneszám adta, amelyikre az utóbbi időben ráfüggtem. Ha gondoljátok, hallgassatok bele ti is :)


Top: H&M
Farmerdzseki: H&M
Nadrág: Zara
Csizma: Reno
Nyaklánc: Zenzero
Choker: Stradivarius
Napszemüveg: H&M
Gyűrűk: Bershka + a szokásos Tiffany-s


Azt kell mondjam, nincs olyan fotózás, hogy ne érnének minket ,,vicces" pillanatok. Természetesen most is adódott ilyen, kezdve a tízenx éves gyerekektől, akik bambán néznek rád, bezárólag a polgárőrség két tagjával, akik azt hiszik, rosszban sántikálsz, és csodálkozó tekintetekkel hallgatják, mikor azt mondod az épületre, hogy ez bizony szép. És még ehhez hasonló fincsiségek, de hát mi más, ha nem az ilyen momentumok maradnak meg igazán :D
Remélem tetszett a bejegyzés, illetve az összeállítás, és nem bánjátok túlzottan a sok képet :)

Puszi, Szimi

4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Eni is mondta, hogy így a szemüveggel most kicsit olyan mint a '98-as Tomb Raider 3-ban :D De hát szeretjük Lara Croftot, badass csajszi :D Meg aztán szeretem is ezt a stílust :)

   Törlés
 2. Oké, ez az épüleet tényleg nagyon király, imádom az ilyen elhagyatott beton monstrumokat. És az outfit is nagyon jó, az egész fotósorozat meg, hát, szerintem ez a kedvencem az összes valaha csinált fotósorozatotok közül:D persze nyilván főleg azért, mert ez eléggé az én stílusom (is, csak több feketével:D), de tényleg nagyon el lett találva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? :D Annyira boldog voltam, mikor rátaláltam, hogy itt Debrecenben van ilyen hely :) Jó volt feltérképezni egy ehhez hasonló elhagyatott épületet :D

   Nagyon köszi, úgy örülök, hogy tetszik *-* A fotókért természetesen Eninek is jár a köszönet, nélküle nem sikerült volna ilyen jól ^-^

   Törlés