(Nyelv)tanulás tippek

Sziasztok!

Ma egy újabb videóval érkeztem, aminek a témája nem más, mint a mániám: tanulás. Hihetetlenül megszállott vagyok ezekkel a tanulós videókkal kapcsolatban és a vizsgaidőszakos kínkeserves napok arra inspiráltak, hogy én is alkossak egyet. Így jött létre a lent található felvétel is.


Ha valaki, a nagy tumblr inspirálta, szuper fun és színes videóra számít, akkor előre szólnék, hogy olyan itt nem lesz. Szimivel a youtube csatornánk elindítása előtt megbeszéltük, hogy szeretnénk a lehető legtermészetesebbnek, a legvalódibbnak megtartani a videóinkat, mert személy szerint, mi már kicsit unjuk, hogy sok videó (külföldi) mind egy kaptafára készül. Szóval a be yourself, be real jegyében készült el ez a videó is. Remélem, hogy tetszeni fog és igen, rendesen látszik a felvételeken, hogy kicsit furán érzem magam egyedül a kamera előtt :'D

Szimivel most azért nem tudtunk együtt forgatni, mert a vizsgaidőszakban mindketten hazautaztunk a saját otthonunkba. Emellett ő jelenleg internet-detoxot tart és csak esténként köszön fel messengeren, hogy jelezze még él és nem temette maga alá a rengeteg orvosis tankönyv. De remélhetőleg a későbbiekben a nyár folyamán ő is készít majd saját videó tartalmat :)


Puszi, Eni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése