Yves Rocher Grand Rouge - VIOLET PROFOND

A mai fellépőnk nem más, mint egy mesés Yves Rocher rúzs, párápápá, fogadjátok nagy szeretettel: Violet Profond-t a Grand Rouge kollekcióból.


Elnézést ezért a kezdéséért, de bármikor ránézek, ha nem is La Gacilly, de Franciaországban maradva Párizs és a Moulin Rouge jut eszembe. Mind ez az aranyos kinézet, mind maga a szín, amit a csinos külseje rejt. Egyébként még Eni lepett meg vele, mint ,,utókarácsonyi ajándék", innen is nagyon szépen köszönöm neki. Mint ahogy sejthetitek az előzőekből, a csomagolása nekem nagyon tetszik, szerintem nagyon szép, előkelő. Olvastam pár olyan kritikát, hogy a műanyag miatt gagyisztikus hatást kelt, de engem ez egyáltalán nem zavar, úgysem ez a lényeg.Térjünk át a színére. A violet profond névvel ellátott árnyalatot kaptam meg, ami franciául - ha bízhatok ennyire a google fordítóban - sötétlilát jelent. Azért ezzel vitatkoznék, legalábbis nekem ez inkább egy ilyen mélyvörös szín, kicsit hidegebb beütéssel. Mindenesetre előbb mondanám borvörösnek, mint lilának. Bár nézőpont kérdése, mert ránézésre valóban mondható az utóbbinak, ajkakon viszont aligha.Ettől eltekintve a pigmentáltsága szerintem remek. Vigyázni is kell a felkenésnél, nehogy picit is félremenjen. Azt hiszem elég annyit mondanom, hogy ragaszkodó típus. Nagyon jó krémes állaga van, és az ajkainkon is kellemes viselet, volt például, hogy meg is feledkeztem arról, hogy ki vagyok rúzsozva.Tartósságára se lehet panasz, kibír több órát is. Evés, ivás hatására persze jövöget lefelé, de még azt az állapotot se mondanám vészesnek, persze ez relatív. Én személy szerinte nem szeretem, ha akár csak egy picit is, de nem tökéletes, úgyhogy ezért már a kisebb kopások után is újra szoktam kenni. De kellő ideig a helyén marad, szerencsére.Összességében szerintem egy csodás rúzs. Igazi őszi-téli szín - bár mindjárt a tavaszba lépünk, de sebaj-, amit még az illata is jelez, ugyanis engem a szőlőre emlékeztet valamiért. Mást a csokira, de hát ez már tényleg csak részletkérdés.


Nektek hogy tetszik?

Puszi, Szimi

4 megjegyzés:

  1. Kifejezetten nem az én színem, de neked jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^-^ Mondjuk néha van, hogy vacillálok, valóban felkenjem-e egyetemre, de pl. ha csak előadásaim vannak szinte, akkor nem szokott izgatni :D

      Törlés