A harmadik

A mai napon egy számunkra nagyon különleges napra virradtunk a SunshineG picinyke életében, ugyanis ma töltötte be a blog a harmadik évét. Bár az utolsó két évünk elég döcögős lett az egyetem miatt, de amennyire tudtunk, igyekeztünk hozni nektek bejegyzéseket és életjeleket.


Mondjuk, ti ebből nem sokat láttok, de mi folyamatosan munkálkodunk a blog hátterében, terveket szövünk, projekteket találunk ki, bejegyzésekhez ötletelünk és próbáljuk összeegyeztetni a szabadidőnket a közös posztokhoz.

Ezen tervek egyike közé tartozott az is, hogy a blog végre az instagramon is terjeszkedjen. Mi tagadás, nem volt zökkenőmentes a profil létrehozása, de sikerült, és már el is kezdtük ,,belakni". Ezenkívül alkottunk, ha mondhatjuk így, két hashtaget is: #sunshineandglamour, #sunshineg, amiket ti is használjatok bátran, bármikor, például ha szeretnétek, hogy egy képetek eljusson hozzánk is. Oh, és hát a legfontosabbat majdnem elfelejtettem, az instás profilunkat sunshineandglamour néven találjátok meg, katt a névre, ha szeretnétek minket bekövetni :)

Statisztikával nem szeretnénk fárasztani titeket, azt még kiemelnénk, hogy az elmúlt három évünk kedvenc keresőszava az 'azunyan barátnő' kifejezés volt, néha még fel-felbukkan emlékezetünkben és elmosolyodunk rajta. Illetve hát, nagyon szépen köszönjük, hogy itt vagytok és kommenteltek, tippeket adtok nekünk és így kölcsönösen segítjük egymást. Nélkületek nem lenne teljes a blog! ♥

Puszi, Szimi és Eni

10 megjegyzés: