Sziasztok! Eni vagyok, Bobbi pirosító függő

Ha bárki megkérdezi tőlem, hogy melyik high-end márka pirosítóját ajánlom, akkor azonnal a Bobbi Brown darabokat mondom, mivel nagyon minőségiek. A blogon is tudja sok olvasó, hogy a márka ezen termékei különösen a szívemhez nőttek az évek alatt. A vicc az, hogy a Bobbi krémes pirosítóival csak idén kerültem komolyabb kapcsolatba, pedig már jó ideje lapult egy a fiókomban, de mindig elfelejtkeztem róla. Aztán szeptembertől kezdve egyre gyakrabban nyúltam érte és annyira beleszerelmesedtem, hogy anyunak ódákat zengtem róla. Így került isteni szuper karácsonyi ajándékként négy újabb darab a készletembe. Ma ezekről lesz szó.


Bátran kijelenthetem, hogy a termékek külseje már eszméletlenül gyönyörű és természetesen minőségi. A jól megszokott fényes fekete csomagolást kapták fehér Bobbi Brown felirattal, alul pedig a matrica található, ami hirdeti, hogy a Pot Rouge for Lips and Cheeks családból származnak, 3,7g terméket tartalmaznak és, hogy melyiknek mi a neve, illetve az adott száma.

Jól záródnak és nagyon szeretem, hogy egy-egy tükröt is rejtenek, mert rendkívül kényelmes így használni őket, utazásnál is tökéletes választások lehetnek.


Hozzám a 2es Calypso Coral, a 3as Blushed Rose, a 20as Raspberry és a 24es Fresh Melon került. Mindegyikük megfelelően pigmentált, tökéletesen krémes, könnyű eldolgozni, nem lesz foltos az eredmény és egész álló nap fent maradnak. Nem vicc, reggel elmentem, este hazajöttem, a pirosítóm el sem mozdult a helyéről, pedig sokszor ,,lekönyöklöm" a termékeket az arcomról, na ez a Bobbi darabokkal nem fordult elő. Egyébként a gyűrűsujjammal viszem fel mindig a krémes pirosítót és dolgozom is el a széleket, sokkal jobb, mintha ecsettel próbálkozna az ember és ugyanolyan gyors, mintha por állagú terméket használna.


A Calypso Coral egy nagyon vidám korallos árnyalat, könnyű feldobni vele az aznapi sminket, amikor használom mindig úgy érzem, hogy egy kis tavaszt és nyarat csempészek az életembe. Már most imádom, de biztos vagyok benne, hogy nyáron lesz a legnagyobb barátom.

A Blushed Rose egy természetes árnyalatú enyhén barnás pirosító, ami bármikor megállja a helyét, akár hétköznapokon, akár rendezvényeken, nekem ő a Jolly Jokerem, ami mindenhez megy.

A Raspberry egy igazi bogyó piros pirosító, ami sokszor akkor kerül elő nálam, amikor bogyós színű rúzs is kerül az ajkaimra, mivel színben ugyan sosem, de árnyalatban mindig párosítom a pirosítóm és a rúzsom. 

A Fresh Melon szerintem a világosabb bőrűeken sokkal jobban mutatna, mint rajtam, de ennek ellenére kedvelem a halvány sárgás árnyalatot, amit az orcáknak ad. Amikor extra nude napot tartok ő szokott felkerülni, hiszen egy nagyon kellemes, visszafogott színről van szó.


Amióta megkaptam őket szinte már csak értük nyúlok illetve, ha éppen nem értük, akkor két másik pirosítóért szintén a Bobbitól -igen, igen, obsessed vagyok, tudom. Tudom, hogy sokan nem kedvelik a krémes pirosítókat, pedig ugyanolyan egyszerű a használatuk, mint a nem krémeseké és ugyanannyi időt vesz el a felapplikálásuk is. Felkened, eldolgozod kész is. A fenti darabokat pedig csak ajánlani tudom, nekem nagyon beváltak.

Nektek van kedvenc pirosítótok? Ha igen, melyik? Vagy adott árnyalat/márka, amihez mindig visszatértek?

Puszi, Eni

12 megjegyzés:

 1. Csodaszépek, nekem a két barackos-korallos árnyalat tetszik a leginkább - hasonló színem van krémpírben, a Mac Something Special árnyalata ilyen korallos-barackos ötvözet. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó igen, azaz árnyalat nagyon szép a Mactől *-* Egyébként le mertem volna fogadni, hogy neked az a két szín lesz tetszetős :D Jól is állnának rajtad :)

   Törlés
 2. Nekem még nem igazán volt krémes pirosítóm, valószínűleg nem is lesznek, de ezek a színek nagyon kis csábítóak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes megpróbálni azokat a fajtákat is, a baráti körömben a lányok főleg nyáron szeretik, mondván, hogy kevésbé olvad le róluk a melegben, de szerintem egész évben megállják a helyüket :) És igen, nagyon csecsék *-*

   Törlés
 3. Ahh ezt a cikket nem kellett volna látnom, mert így most nagyon vágyok egy raspberry árnyalatra! :D Gyönyörű mind! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, megételek, hányszor jártam már én is így :D Teljesen *-*

   Törlés
 4. Én is a nem-krémes-pirosítót-kedvelők táborába tartozom, habár még csak egy darabom volt, az nem igazán vált be. Ennek ellenére nagyon tetszetősek ezek a pirosítók, nagyon szép a színük *-* nem mellesleg pedig a képeid is nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh, ezt szomorúan hallom. Mondjuk más márkák krémeseit még sosem próbáltam, egy jó ideig nem is hiszem, hogy fogom, nagyon leragadtam a fentieknél :) jaj, nagyon szépen köszönöm! *-*

   Törlés
 5. A krémes pirosítók nem a kedvenceim, de ezek gyönyörűek. Szívesen megnézném őket élesben is 1-1 sminkben. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem, nagyon sokáig én is távol tartottam magam az ilyen termékektől, aztán valami beütött és most teljes a szerelem. Az a rész is hamarosan meglesz, legalábbis a munkálatok már folynak :D

   Törlés
 6. Gyönyörű színük van.:) Nekem sem kedvenceim a krémes pirosítók,viszont ezeket szívesen kipróbálnám. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ^-^ Remélem egyszer sikerül majd és te is megszereted a krémeseket is :D

   Törlés