Teszt - Aden szemceruza és folyékony rúzsok

Október környékén adtam le egy rendelést az Aden webshop oldalán, amiben rendeltem néhány folyékony ajakrúzst, illetve egy barna szemceruzát. A smink suliban, ahova jártam a nyáron ezeket a termékeket is használtuk és jó tapasztalataim voltak velük, így bátran rendeltem. Egyébként sminkmodellként voltam már egy másik sminkes iskolában többször is és ott is Aden szemceruzával dolgoztak a tanoncok.


A rendelés könnyen és gyorsan ment, vasárnap este küldtem el, szerdán pedig már hozta is a futár. Aranyosak voltak az Adenesek, külön küldtek még egy csokit is a termékek mellé. 

Viszont a termékekről már vegyes érzéseim vannak, főleg az ajakrúzsokról, mert nem ugyanolyan a minőségük. De erről lentebb majd olvashattok még, most következzen a szemceruza.
Sminkesként számomra nagyon fontos a jó minőségű szemceruza, mert azzal teszem tartósabbá a sminket. Az Adené pedig erre tökéletesen alkalmas, megfelelően pigmentált és kellően krémes. Könnyű elsatírozni. Egyébként, ha egy icipicit még melegítjük, mondjuk egy lámpa elé letéve még jobb és krémesebb állaga lesz, úgy sokkal könnyebb vele dolgozni.

A capuccino árnyalatot rendeltem meg, mert a brown épp nem volt elérhető, de ez a szín is tökéletesen megfelel. 490 Ft-ba kerül, a csomagolása egyszerű és letisztult, szerintem a feketével kifejezetten elegáns, külön örülök, hogy a ceruza végén látható az árnyalat színe is. Nemcsak a szememre, hanem a szemöldökömre is szoktam használni és tökéletesen bevált oda is. Remek darab :)
Több árnyalatot is rendeltem a folyékony rúzsokból, egészen pontosan ötöt. Nem mindegyik az én színem, de úgy rendeltem, hogy másokon is tudjam őket használni, ne csak a magam szórakozására. Név szerint a 09-es Strawberry, a 21-es Coral, a 08-as Marylin Red, a 10-es Fuchsia és a 03-as Rosie Brown került a kosaramba. 

A csomagolása mindegyiknek strapabíró és egészen minőségi egyébként, 7 ml-t rejtenek, és amit nagyon sajnálok, hogy a fantázia nevek nincsenek rájuk írva sehova sem, csak a számok. Egyébként vanília illatuk van és az applikátor a már mindenki által jól ismert szájfény applikátor.

Elméletileg mindegyiknek mattra kéne száradnia, viszont a 10-es Fuchsia egy kicsit fényesebb marad és folyékonyabb is, mint a többi. Tartósnak nagyon tartós mindegyik száradás után, viszont száradásig azért vigyázni kell velük, meg egy idő után természetesen ők is megkopnak. Leszedni micellás vízzel vagy sminklemosóval lehet leginkább.
Először is elnézést az ajkaim szárazságáért a fotókon, egy gyógyszert szedek a bőrömre, ami kiszárítja a nyálkahártyákat is, és leginkább az ajkaim sínylik meg ezt a procedúrát -meg néha a szemeim is-, egyébként az a legjobb formájuk, amiket a képeken láttok, ennél csak szárazabbak szoktak lenni.

Felvitelükhöz én végig ecsetet használtam, és nem próbáltam ki az applikátorukat, jobban megszoktam már az ecsettel a melót. Kicsit időigényes a "tökéletesen szimmetrikus" ajak megrajzolása velük, de megéri, mert legalább tartós lesz az eredmény. Mondjuk mindennap azért nem használnám őket. Matt rúzsokról van szó, így természetesen szárítanak és érezni is érezni lehet, hogy az ajkakon vannak, de szerintem nem zavaróak.

A színek, mint látjátok a 09-es egy hidegebb piros, míg a 08-as egy klasszikus melegebb. A 21-es Coral egyáltalán nem hasonlít a nevére, szerintem, mivel ő egy narancssárga szín. A 10-es egy szépséges fukszia, míg a 03-as Rosie Brown nekem igazi hullaszínt kölcsönöz, de egyébként egy piszkosabb rózsaszín. A 03-asnál rendesen oda kell arra figyelni, hogy ne legyen foltos az eredmény és nehezebben is lehet bánni vele, mint a többi társával, de nem vészes a dolog.

Ahogy mondtam már, időigényes a színek felvitele, így az átlagos mindennapokra nem feltétlenül ajánlom a használatukat. Viszont rettentően tartósak, és tuti nem mászkálnak el az ajkakról egy jó buli alatt sem. Különlegesebb alkalmakra, vagy amikor nincs az embernek ideje arra, hogy többször megnézze, hogyan áll a rúzsa, akkor ők a tuti választások, az biztos.

Ti szeretitek az Aden termékeket? Használtatok már tőlük valamit?

Puszi, Eni

4 megjegyzés:

 1. A 21 és a 08 nagyon szép árnyalat, bár már volt egy olyan szinten rossz tapasztalatom egy ilyen Aden folyékony rúzzsal, hogy nem vennék a márkától semmit soha többé. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úristen, na mesélj, mi történt? O.o Nekem eddig szerencsére nem, bár elég fura, hogy eltérő a minőségük, viszont meg lehet szokni szerencsére xD

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Ne is mondd, jó lenne, ha jól állna, de nem :( Mondjuk szerintem a te bőrszínedhez még menne :)

   Törlés