OUTFIT - It's COFFEE o'clock

Sziasztok!


Először is nagyon boldog karácsonyt mindenkinek! Másrészt végre újra outfites bejegyzés a blogon! Méghozzá közös, amihez hasonló több mint egy éve volt utoljára!

Enivel nagyon régóta terveztük már ezt a bejegyzést, a helyet is régen kiötöltük hozzá. Bár akadt egy két bukkanó - a vizsgák, meg az egyetem általi szabadidő nélküliség; az, hogy a ruha, amit kigondoltunk az outfithez, sikeresen Pesten maradt, de szerencsére le tudták küldetni apumék és még ilyen nyalánkságok -, de megcsináltuk és szerintem jó lett a végeredmény, én imádom mind az összeállításokat, mind a született képeket.


Mellesleg szerintem nem kicsit néztek minket zizisnek, hogy ilyen ruhákban flangálunk ebben a pár fokos hidegben, de értetek még ezt is :)
Teljes mértékben őrültnek néztek minket, ahogy kabátban és anélkül pózolgattunk a pár fokos időben, de abszolút megérte. Nagyon sokat nevettünk közben, főleg mivel nehezen oldódtam fel a kamera előtt, Szimi pedig idiótábbnál idiótább arcokkal és mondatokkal próbált ezen segíteni :D

Én egy nagyon egyszerű outfitet választottam mostanra, amit simán lehet átlagos napokra hordani, de ha kell például az otthoni karácsonyi vacsinál is megállja a helyét. Ráadásul a kedvenc ruhadarabomat a fekete playsuitomat ,,téliesítettem be". Egy vastagabb kardigánnal és harisnyával, egyébként a legtöbb ilyen basic nyári ruhadarabot könnyen lehet hordani, főleg, hogy egyelőre elég gyenge telünk van -amit én annyira nem is bánok, bár a fehér karácsony képe még élénken él gyerekkori emlékeim között.


Kabát: Reserved
Playsuit: C&A
Kardigán: Reserved
Csizma: H&M
Nyaklánc: Szimié, amúgy Stradivarius
Harisnya: Tezenis

A végére a kihagyhatatlan, Eni éppen sír a nevetéstől és Szimi szerint ez de cuki kép :'D

Nem tudom Eni miről beszél, nem vágtam semmilyen idióta arcot. Szimplán csak folyton igazgattam önálló életet élő haját. Az már nem az én hibám, ha ilyenkor a bosszúság kiült az arcomra. Gonosz, gonosz kósza haj. Bár így visszagondolva, mondani tényleg mondtam vicceseket :D

Az outfitre rátérve, már nagyon régóta vágytam egy ilyen ruhára, amit most a képeken is láttok rajtam. Folyton bújtam a különböző ruhaboltok honlapjait, de mind tudjuk, hogy kicsi az esélye, hogy amit kinéztünk, az legyen is a boltban. Így adódott nálam is, richtig nem találtam a kinézett darabokat. Aztán szerencsére anyuméknak sikerült megszereznie ezt a csodát, imádom.

Igazából az összes darabot imádom, szerelmes vagyok beléjük. Nem tehetek róla, shopaholic-á váltam :D

Kabát: Bershka
Ruha: Zara
Csizma: Zara
Nyaklánc: ajándék volt, amúgy Stradivarius
Gyűrűk: Enié + az én folyton hordott Tiffany-s gyűrűm :D

 Mert kell egy ilyen is a végére :D


Reméljük tetszettek az összeállított szettek! Nagyon boldog karácsonyt és sok-sok szeretetben és boldogságban gazdag ünnepeket kívánunk nektek! :)


xoxo, Eni és Szimi

2 megjegyzés: