OUTFIT - Peace, flowers and sunshine

Apumnak múlt szombaton munkaügyben Egerbe kellett utaznia, és vele tartottunk mi is. Csak az járt a fejemben, hogy jaj de jó, akkor ismét lehet outfitet fotózni.


Szerintem ez az összeállítás egy fesztiválon is megállná a helyét - más nacival is tökéletes persze -, bár őszintén szólván ez a felső esküszöm, hogy univerzális. Nagyon szeretem. Buliban is volt már rajtam. De éppúgy jó városnézéshez is, egy meleg nyári napon, meg ahogy említettem, egy fesztiválon is tökéletes lenne.

Talán az előző haulos bejegyzésemben említettem is, hogy szerelem volt ő is első látásra, mint a napszemüveg. Pont kifelé tartottunk a gödöllői New Yorkerből, amikor - mintha csak a ruhaőrangyalom szólt volna, hogy: várj, fordulj vissza - visszafordultam, és megláttam a próbababán (tudjátok, csak felsőteste van, se feje, semmi, és így polcokon vannak fent). Rögtön tudtam, hogy kell nekem. Csak rá tudtam gondolni, fejemben már terveződtek az összeállítások. Úgyhogy két hét múlva visszamentünk, és az enyém lett.....

...Nagyon remélem, hogy kiéreztétek az előbbi bekezdésből, hogy csak szórakozok: ,,haha, Szimi, beteges humor, ehhez előbb kelj fel", de tény és való, hogy tényleg nagyon tetszett. Na, de nem járatom tovább itt a lepénylesőm, jöjjenek a képek :)
Annyira cuki ez a kis virágtartó bicikli


Szerintem teljesen zizisnek néztek, de hát ezt 
kár lett volna kihagyni :D 


Olyan édes ez a lakat


Sok-sok lakat, imádom ezeket
Most komolyan, teljesen olyan, mintha bemutatna xD ,,Ezt neked, r*banc" 


Ez a kép amúgy az egyik kedvencem lett, a kövivel együtt :)


Borral pózolós xD

Felső: New Yorker
Nadrág: Terranova
Cipő: Pimkie
Napszemüveg: New Yorker
Nyaklánc: Enitől kaptam szülinapomra,
de amúgy Zenzero :)

(sajnos így a nyakláncról közelebbi nem készült, de még anno instára tettem fel róla képet, úgyhogy katt a nyaklánc szóra feljebb, ha jobban szeretnétek látni, milyen)

Hazafelé megálltunk bort venni, és piszok olcsón árulták. A bácsi 2 l-es műanyag palackba öntötte a bort (kettőt is vettünk), most arra nem emlékszem, hogy mennyiért is. De például az a kis szépség, amit fogok, csak 1000 Ft volt. Úgyhogy ha arra jártok, mindenféleképpen álljatok meg :) 

Egerre visszatérve, szerintem meseszép város. Sajnos nem voltunk ott sokat, mert fullasztó hőség volt, na meg délutánra szülinapra voltunk hivatalosak, így már csak emiatt se tudtunk tovább maradni. Viszont nem véletlen, hogy Enimnek ez a kedvenc magyar városa :) 

Remélem tetszett nektek ez az összeállítás. Véleményeitek ne tartsátok magatokban, plusz ha már így előjött a kedvenc város topic, nektek van? 

xoxo, Szimi

4 megjegyzés:

 1. Nagyon csini vagy! A naci a kedvencem. Tényleg csodaszép Eger :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Szeretem is nagyon, bár nem könnyű hozzá felsőt találni xD
   Ugye, milyen meseszép? :)

   Törlés
 2. Nekem Tihany az egyik kedvenc városom, különösen az apátság környéke, egyszerűen csodálatos, nyugodt és kellemes hely, mesés panorámával. Aztán Siófokon az ezüstpart nem is kérdés miért a kedvencem. Debrecennek is vannak nagyon szép részei, a nagy templom környékén például olyan szépek az épületek, hogy mindig megcsodálom őket ha arra járok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tihanyt már nagyon régóta meg szeretném nézni, mert csak nagyon kicsiként voltam utoljára :) De igazából már maga a Balaton és környéke is meseszép :)
   Hát igen, Debrecenben a nagy templom környéke nagyon szép, meg az a kis parkocska is mögötte nagyon meghitt :)

   Törlés