Outfit - Act like a lady

Még adósotok vagyok egy horvátországi outfittel és néhány Rovinji képpel, úgyhogy csapjunk is bele, had röpítselek egy kicsit vissza titeket a nyári nagy melegbe.A mostani outfit az egyik kedvenc nyáresti öltözetem, ami jó egy elegánsabb étterembe is vagy egy késő esti sétára Rovinjba. Bár a magassarkú cipő viselése, még ha telitalpú is nem ajánlatos az óvárosban, mivel a dombon lefelé meg megcsúszik a több száz éve koptatott köveken a kényelmes cipő is. Ettől függetlenül sértetlenül túléltem a sétálást, pedig eredetileg nem is készültünk az óváros azon részébe, ahol legalább egyszer eltaknyolok -magassarkú nélkül is. Csak hát mikor kell füge pálinkát vadászni a boltokban, ha nem ilyenkor, igaz?
Top: Tezenis
Szoknya: Nox
Cipő: Deichmann
Nyaklánc: Ebay
Karkötő és gyűrűk: SixRemélem tetszett a bejegyzés és kiélvezitek a nyár utolsó megmaradt napjait. Egyetemistaként szerencsére még kicsit több, mint két hetem hátra van, így én még boldogan pihengetek nyár szigeten, illetve készülök a szeptember kilencedikei sminkes vizsgámra. Olyan hamar el fog jönni...

Hogy telnek a napjaitok? Készültök már a szeptemberre?

xoxo, Eni

6 megjegyzés:

 1. Én a múltkor a Budai vár macskaköveihez vettem fel telitalpú szandált, de a ruha indokolta és nem akartam balerinát - persze utólag ezerszer megbántam. :D Szépek a képek, kicsit hiányzik is Horvátország :( Tetszik a szetted, csini!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Uhh, átérzem a helyzeted. Köszönöm szépen :) Nekem is, jó lenne a tengerparton lenni megint.

   Törlés
 2. Nagyon csinos vagy, és nagyon szép helyen jártál. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! Igen, Rovinj gyönyörű város :))

   Törlés