Outfit - Keep it simple

Ahoy!

Akik instagramon követnek már biztosan tudják -annyi képet posztoltam ki-, hogy előző héten Horvátországban nyaraltam a szüleimmel. Nagyon szeretjük az országot idestova ez volt a tízedik alkalom, hogy ott nyaraltunk, azt hiszem ez is bizonyítja nagy szeretetünk. Idén Rovinjt választottuk célállomásnak, édesanyám kedvenc városát. Ez volt a negyedik alkalom, hogy visszatértünk ebbe az apró, ám de annál gyönyörűbb városba, ami sok újdonságot nem tartogatott így, de vicces volt felfedezni a változásokat ,,Jé egy új bolt!'.

Külön beszámolóval nem készülök Horvátországról, de fotóztunk néhány outfitet, így azok közé a képek közé becsempészek Rovinjról is néhányat, mert tényleg egy apró csoda az Isztrián.


Az első városnézős outfitem, amit estére felvettem egy nagyon egyszerű outfit. Nem bonyolítottam túl a dolgokat, a jelenlegi kedvenc és -még- egyetlen playsuitomat viseltem, az egyik kedvenc statement nyakláncomat, egy órát ebayről, néhány gyűrűt és kényelmes balerina cipőt, hiszen városnézésre indultunk. 

Nagyon szeretem egyébként ezt a playsuitot, rettentően kényelmes és szellős, így a fülledt nyári melegben a legjobb viselet. Remélem jövőre is divatban marad, mert idén többet nem fogok beszerezni az biztos, de jövőre még kiegészíteném a ruhatáramat néhány darabbal, esetleg kivételesen nem feketével. Bááár magamat ismerve, lehet, hogy megint feketét vennék.

Playsuit: C&A
Nyaklánc: Stradivarius
Óra: Ebay
Gyűrűk: Six
Cipő: Playersroom


Egyébként rengeteg hollanddal találkoztunk Horvátországban, egyből átváltottam sneaky üzemmódba és mögéjük lopakodva hallgattam ki a beszélgetéseiket. Olyan jó hallgatni őket, nem tehetek róla. Emellett voltak németek, olaszok, magyarok, a szokásos felhozatal. De talán a legdurvább, amit láttunk egy norvég autó volt, amivel nem lett volna alapból semmi gond, de az autó egy elektromos kocsi volt. Amiről apa azt mondta, hogy 300 km-t bír egy feltöltéssel, utána pedig meg kell állni, tölteni, és nem két percig. Szóval jó hosszú útjuk lehetett.

Veletek mi történt az elmúlt időszakban? Voltatok már Horvátországban? Ha igen, akkor merre? :)

xoxo, Eni

4 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy jól érezted magad, én is szívesen kijutnék oda, de hát majd egyszer :)
  A ruha és az egész összeállítás nagyon csinos, és olyan szép vagy a képeken *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg érdemes, mert a horvátok hihetetlenül kedvesek. Egyébként már tudnak magyarul is, simán lehet úgy kérni a kaját a városközpontban, nagyon durva, de ennyire figyelmesen viselkednek az odalátogatókkal :) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik ^-^

   Törlés