InstaMoments - January, February, March

Bár mindenki Glamour-lázban ég és már jócskán benne vagyunk az áprilisban, de úgy gondoltam itt az ideje megmutatni az elmúlt két hónapomat. Februárra nem gyűlt össze annyi kép, amennyi egy bejegyzést megérdemelne, így úgy gondoltam majd márciussal egybekötve mutatom be a történteket. Hát mint kiderült a januárom végéről se számoltam be, úgyhogy azt is hozzá vettem gyorsan. Igazán pörgös volt az elmúlt két és pár napos hónapom, aminek nagyon örülök. Jelenleg várom, hogy végre vége legyen a szorgalmi időszaknak, majd vizsgaidőszaknak és jöjjön a nyár :)

Kezdjük időrendben, január vége:Január végén a szüleimmel és az akkor éppen itthon tartózkodó bátyámmal elutaztunk Makóra, ahol eltöltöttünk pár szuper napot. A hagymatikum nagyon tetszett, főleg a szauna részen tartózkodtam, de az a rengeteg szauna, uhh, szeretnék megint ott lenni, az tuti. A Grand Hotel Gloriusban szálltunk meg, ami egy gyönyörű szálloda, remek kiszolgálással. Az ételekre se volt panasz. Nagyon jól éreztük magunkat, bár nekem még az utolsó vizsgámra fel kellett készülnöm. Szerencsére sikerült átmennem rajta :)


Február elején egy barátomat Belgiumból és az ő haverját vezettem körbe Budapesten, az erről készült képekkel teli bejegyzést itt találjátok. Illetve végre olvasásra is jutott idő. A harmadik képen látható könyv hollandul íródott és görög illetve római mitológiával foglalkozik. Mind a kettő nagy gyengém, így örömmel vetettem bele magam az olvasásba. A Martin-féle könyvet pedig még karácsonyra kaptam, sajnos szorgalmi időszak kezdetére nem sikerült befejeznem, így most a polcon várja a nyarat.Februárban kicsit sminkelgettem, instára viccesebb képek kerültek fel, kiegészítőnek egy Happy Meales ajándékot használtam. A sminkes bejegyzést itt találjátok. Egy kis pihenés is volt, még mielőtt elkezdődött a második szemeszter, akkor teszteltem a a Lush - Shoot for the stars fürdőgolyóját. A róla készült bejegyzést ezen a linken tudjátok megnézni. Aztán elkezdődött a suli és újra a kötelezők olvasása került előtérbe. Emellett igyekszem egészségesebben étkezni és minél több zöldséget fogyasztani. Február végén ellátogattam néhány blogger társammal a Mineral Beauty eventjére, szintén készült róla bejegyzést, azt pedig itt nézhetitek meg.


Március elején volt a szülinapom, nagyikám arra készítette ezt az isteni csoki tortát. Illetve Szimivel megajándékoztuk egymást, mivel az ő szülinapja február végén van. Többek között kinder meglepetést is ajándékoztunk egymásnak és a vicces véletlenből kifolyólag két gyerekeknek szánt karkötő volt a meglepetésekben. Mondanom se kell, hogy kellett egy fotó azonnal :) Anyuék egy szépséges csokorral, nyaklánccal és még pár aprósággal leptek meg a második x-be való belépésem alkalmából.


Közös selfiezésnél nincs is jobb, na meg a közös futásnál se. Továbbra is nagyon szeretem :) Vettem egy új napszemüveget és cipőt, mert ennyi járt, illetve anyutól a fent látható meseszép hegyikristályt kaptam ajándékba.

Ezt lett volna az elmúlt időszakom instás összefoglalója és most ülhetek vissza a szemináriumi dolgozatomhoz anyagot gyűjteni, mert nem is lenne szünet a szünet, ha nem kellene egy mini szakdolgozatot megírni ;)

Veletek mi újság van?

xoxo, Eni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése