InstaMoments - November, December, January

Sziasztok!

Hű, igen, nagyon sajnálom, hogy semmi életjel nem volt az elmúlt pár hónapban. Elég rossz bloggerek voltunk Azu-nyannal. A továbbiakban sem ígérek semmit, pláne nem Azu-nyan részéről, de a sajátomról a következőket elmondhatom: igyekszem heti két bejegyzést írni szorgalmi időszakban is legalább és itt lenni teljeskörű bloggerként. Viszont olyan bejegyzést nem szeretnék kiadni a kezeim közül, amivel nem vagyok megelégedve és nem fektettem bele elég energiát. Remélem ezt megértitek. Sajnos az egyetemi hirtelen változások miatt tényleg semmi időm sem volt. Annak örültem, ha végre ledőlhettem az ágyba és a napi öt óra helyett aludhatam kilencet. Pedig nem vagyok kifogás gyártó ember, de ez tényleg így volt és ezt most meséltem el utoljára, ígérem :D Viszont mindezeknek köszönhetően sokkal több tapasztalattal kezdek majd neki február 16-án a második félévnek, remélhetőleg jobb időbeosztást is fogok tudni produkálni :)

Első kis hello megint itt vagyok poszt témájának az elmúlt hónapjaim instagram képeit szeretném megmutatni, szóval essünk is neki :)

Igazi ősz volt pár napig novemberben, aztán amilyen gyorsan jött, úgy el is illantFőleg tanulással töltöttem a napjaimat, éljen a holland xD
De azért belefért egy kis szórakozás is, Azu-nyannal vízilabda meccsen jártunk :)

Illetve jártam a Rembrandt kiállításon is, ami hihetetlenül nagy élmény volt,
hiszen a holland aranykor festőiről tanultam is az egyetemen. Ráaádásul két kedvenc
németalföldi festőm munkáit is megcsodálhattam (Salomon és Jacob van Ruysdael).
Szóval nagyon-nagyon jól éreztem magam a kiállításon, ajánlom mindenkinek :)

Hajnali hét körül a csodálatos főépület ^-^

Nagyon jó kislány voltam idén, mert Mikulás rengeteg mindent pakolt a csizmimbe,
hirtelenjében nem is tudtam, mit nézzek először vagy hova kapjak.

Azu-nyantól tündéri és hasznos ajándékokat kaptam Karácsonyra, amiket
gyönyörűen be is csomagolt. Köszönöm még egyszer! :))Volt némi kajás kép is az elmúlt hónapokban. Első képen életem első amerikai palacsinta próbálkozásom látszik, nagyon egyszerű elkészíteni, ajánlom mindenkinek, finomak lettek. Azóta már többször sütöttem az albiban. A második kép szilveszterkor készült, mert hát tortával kell dicsérni a napot ;) Harmadik képen egy kis holland tanulás mellé készítettem forró csokit a negyedik képen meg teával és néhány mesével pihentem egy fél órácskát, majd mentem vissza tanulni.


Néhány közös selfie és egyéni kép is felkerült instára. Hiába Azu-nyan selfie mániája kezd engem is megszállni, bár sose leszek akkora selfie-királnyő, mint ő xD

Egy kis szilveszteri hangulat. Hinye kis bajuszom lett, nem? :D


Az utolsó pedig egy ma felkerült kép, amin a legkedvesebb sorozatom (Sons of Anarchy) emblémájával ellátott pulcsiban pózolok. A tesóm ma érkezett haza Dániából és mivel Karácsonykor nem volt itthon, ezért most tartottuk az ajándékozást vele. Eredetileg ugyan apunak hozta a pulcsit, de igen gyorsan meggyőztem, hogy én is hadd hordhassam majd :) 

Röviden és tömören ezek voltak a fontosabb és említésre méltó pillanatok az elmúlt pár hónapban. Voltunk Azu-nyannal még medikus illetve bölcsész gólyabálon is, mindkettő nagyon jó volt és úgy ennyi. A fentebb leírtakon kívül még fel-alá utazgattam Debrecen és Budapest között, némi szociális életet éltem és tanultam, mint a güzü. Most, hogy letudtam a vizsgáim jó részét nyugodtabban pihenhetek végre :)

Veletek mi újság van?

xoxo, Sunny

8 megjegyzés:

 1. Örülök hogy visszatértél :)
  Azut is várom ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de drága vagy! Köszönöm! :)) Igyekszem most már nem eltűnni is :))
   Átadom neki :D

   Törlés
 2. Sok sikert a második félévhez, tetszettek a képek! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök neki ^-^

   Törlés
 3. Látom, még éltek, ez jó hír így az első vizsgaidőszak után :P Azért majd ha legközelebb fent vagytok Pesten, írjatok mindenképp! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne is mondd... szörnyű... xD Igenis hölgyem! :))

   Törlés
 4. Örülök, hogy visszatértél! Itt Erdélyben most kezdődött meg a vizsgaidőszak, szóval én február 15-ig vizsgázok....:-s

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de drága vagy te is, köszönöm! ^-^ :$ Uhh, te szegény. Kitartást és rengeteg erőt küldök innen! :))

   Törlés