MakeUp Revolution The One Foundation alapozó - Shade 8 - Teszt

Mára a MakeUp Revolution The One Foundation alapozójával készültem, méghozzá a Shade 8-as árnyalatról hoztam nektek tesztet. Magát az alapozót a Pink Panda oldaláról rendeltem - rendeltettem meg Sunnyval :)

Mikor először megláttuk, azt hittük átverés. Nem akartuk elhinni, hogy egy ilyen kis pici alapozóért elkérnek 1890 Ft-ot. Bár tudtuk, hogy 29 ml van elvileg benne, a csomagolásról totál nem ez jött le. Aztán, mint kiderült, vizes alapú, így azért már jobban érthető. De még mindig van bennem egy kis félsz, hogy meddig lesz elég.


Mint ahogy írtam is, a csomagolása nagyon kis pici. A fala vékony műanyagból van, könnyen benyomható, bár amilyen folyós, semmi szükség erőlködésre :D
Többféle árnyalat közül is választhatunk. Én a shade 8-t választottam, ami talán egy picit sötétebb az arcbőrömnél, de eldolgozva tökéletes - ami meglepő. Mondjuk most nyár van, barnulás a köbön, talán ez is lehet az oka annak, hogy pont jó. Bár az is igaz, hogy olvastam már máshol is ezt a tapasztalatot. Mindenesetre érdekes, hogy ilyen.


Nagyon kell vigyázni vele, mert tényleg rendkívül folyékony. Egy óvatlan pillanat, és megy is ki a szőnyegre - tapasztalat :D Plusz ennek okán figyelni kell arra is, hogy nehogy véletlen túl sokat öntsünk ki, elég óvatosan kell bánni vele. Amúgy másrészről nagyon kis könnyed, nincs az az érzés, hogy azonnal szedjétek le rólam.


Bár a fedése nem a legjobb, viszont legalább kis halovány mértékben építhető. Korrektor használata persze szükséges, de a végére viszonylag kellemes eredményt hozhatunk össze :) És valóban mattít is. Azonban mivel folyékony állagú, a száraz részeket piszok jól képes kiemelni - a kárunkra. Úgyhogy ennek köszönhetően legalább a hidratálás nem marad el, mert különben olyan lenne a homlokom meg az orrom, mint az alföldi ,,kopár szík sarja". 

Tartósságára sem lehet nagyon panasz. A nap végére azért már látszódnak itt-ott hibák, összehúzódik, de azért viszonylag tartja magát - 7 órát is kibírja, persze ez a melegtől is függ.

Összességében nem rossz, ám az aggódás egyfolytában ott motoszkál a fejemben, hogy vajon meddig lesz ez elég. Mert persze, az 1890 Ft egy normál ár, de azért elvárom, hogy az egy ideig legyen is elég. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a Makeup Revolution angliai honlapján csak £4-ba kerül, ami azért egy jóval jutányosabb ár.)

Amúgy eleinte ez a méret dolog egy kicsit rá is nyomta a bélyegét a véleményemre erről az alapozóról, de most így átgondolva vannak jó tulajdonságai is. Viszont, ha majd kiderül, meddig elég, lehet megfontolnám, hogy újravásárolom-e. Mondjuk először lehet, hogy inkább az eredeti honlapjukon nézném meg, miként is megy ott a rendelés.

Ti kipróbáltátok már ezt az alapozót? Ha igen, hogy tetszett?

xoxo, Azu-nyan

2 megjegyzés:

 1. Én is most pont ezt írtam fel az angliai listámra, amit az ismerősöm kapott, úgyhogy kíváncsi leszek :D Állítólag a MAC Face & Body dupe-ja, amit próbáltam már és bejött, majd meglátjuk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem neked is beválik majd :)
   Na erről most én is hallottam, pedig tudod, milyen kis tájékozatlan tudok lenni :D

   Törlés