Teszt - Makeup Revolution pirosítók

Még a júniusi haul bejegyzésemben mutattam, hogy rendeltem pár Makeup Revolution terméket és kértétek, hogy legyen róluk teszt. Most első körben a pirosítókról írok, de érkezem majd hamarosan a highlighterrel is :)Szóval két pirosító van a birtokomban, de biztos, hogy még többet is veszek a márkától. Az egyik pirosító a Loved me the best, a másik pedig a Wow!. Nézzük is sorban őket :)

Loved me the best
Gondolom már senkinek sem kell bemutatnom a márkát, elég sok blog írt róla mostanában. De ha mégse ismerné valaki, akkor röviden: a Makeup Revolution olcsón kínál jó termékeket, de a csomagoláson spórolnak. Engem ez abszolút nem zavar, ha elég jó a belbecs, akkor kit zavar a külsőség?

A Loved me the best egy erősebb, egyszerű, de nagyszerű műanyag csomagolást kapott. Nekem igazából tetszik az egyszerűsége és bár eddig nem teszteltem táskában, szerintem nem lesz vele gond. Sajnos kicsit nehéz kinyitni, viszont hangos kattanással zárul. 1590 Ft-ért rendeltem meg a Pink Pandától, de lehet rendelni a márka eredeti honlapjáról is Angliából, ott egyébként alacsonyabbak az árak.


Annyira szép a mintája, nem? :)

A Loved me the best esetében egy égetett pirosítóról van szó, ami szépen pigmentált és nagyon enyhén porol. Könnyű felvinni és eldolgozni a széleket, szóval abszolút meg vagyok elégedve vele. Tartóssága nagyon jó, bár megfakul egy 6 óra viselés után, de a 34 fokos melegben is fent marad :)

A második képen látszik, hogy a pirosítóba el van rejtve egy szépséges irizáló mályvás pigment, ami fényhatására előbújik. Illata csak akkor érződik, ha elkezdjük szagolgatni, én por illatnak írnám le, amit ilyenkor érzek, de tényleg csak akkor érezni, ha odanyomjuk az orrunkat a pirosítóhoz, használatkor sohasem.Nagyon szép barackos-rózsaszínes árnyalata van a pirosítónak és visszaköszön benne a mályvás fénylő szín, ami szerintem jól feldobja. Ahogy látjátok nagyon szépen pigmentált és könnyű felapplikálni az arcunkra a kívánt mennyiséget. 

A másik pirosító a Wow! nevet kapta, ő már nem égetett pirosító és az ára is jóval kedvezőbb, ugyanis 690 Ft a webshopban.

Ennek a terméknek már jóval vékonyabb műanyag csomagolást adtak, nem is tűnik annyira biztosnak, mint a Loved me the best, de ez az árán is meglátszik. 3,4 g terméket tartalmaz és ahogy az utolsó képen látjátok sajnos nálam is megtörtént, az ami Lexánál, vagyis, hogy lejött a teteje. Egy erőteljesebb kinyitásnál sikerült ,,elérni" ezt pont két napja, amikor a swatchokat fotóztam. Szerencsére könnyen vissza lehet pattintani a helyére. Ettől függetlenül szerintem neszesszer biztos darabról van szó.

Nagyon nehéz kinyitni a pirosítót, rengeteget szenvedtem vele az elején. Sajnos a legjobb és legegyszerűbb módszer erre, ha a kis kupakja (vagy mi az ott) alá benyomjuk a körmünket és úgy nyitjuk fel. Most ezt tudom alkalmazni, mert rövid a körmöm éppen, de ha megnő, akkor sajna vissza fogok térni a szenvedős nyitáshoz, mert féltem a körmeimet. Egyébként ez is hangos kattanással záródik.Nagyon-nagyon jól pigmentált termékről van szó, de majd mindjárt meglátjátok a swatchokon is. Ő már jobban porol, mint a Loved me the best, de nagyon könnyű felvinni és eldolgozni a széleit. Tartósságára csillagos ötöst adnék, ugyanis egy átbulizott éjszaka után, amikor hazaértem még láttam az arcomon. Persze azért kicsit már megfakult addigra, de úgyhogy este hétkor mentem el és hajnali négy körül értem haza és még mindig ott volt, szerintem nagyon jó tartósságról árulkodik. Mondjuk, ha valaki le szokta könyökölni magáról a pirosítót, akkor az itt sem lesz másképp, azért nem lerobbanthatatlan darabról van szó.

A Wow! egy teljesen matt pirosító, ami szerintem nagyon-nagyon jó tulajdonság nála. Illata neki is csak akkor van, ha beledugjuk az orrunkat, amúgy nem érezni, de ha mégis szagolgatjátok, akkor ennek az illatát is porosnak tudnám leírni. Igazi, gyönyörű ciklámen színe van, ami nyárra szerintem a tökéletes buli szín. Mostanában egyébként csak ezért nyúlok, ha elmegyek valahova. Tudom, nem az a természetes pirosító, de pont ez tetszik benne :)

Összességében azt kell mondjam, hogy nagyon jó kis termékek, főleg a Wow! nyűgözött le a maga kis 690 Ft-os árával és szuper tulajdonságaival. Következő rendelésnél az egyik társát a Treat-et fogom beszerezni, mert jól pigmentált narancsos matt pirosítóm még nem volt és a Treat meg az :) Emellett pedig várom, hogy kijöjjön itthon is a Makeup Revolution Too Faced pirosító koppintásai, ugyanis szívecskés csomagolásba bújtatott szépségek érkeznek hamarosan majd a Pink Pandához :))

Nektek van Makeup Revolution terméketek? Szeretitek?

xoxo, Sunny

2 megjegyzés:

  1. Nekem az égetett pirosító tetszik nagyon, olyan különleges a kialakítása és a színe is mesés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is szerelem volt első látásra, anno amikor nézegettem a webshopot, megéri egyszer beruházni rá, jó kis darab :)

      Törlés