OOTD - An ordinary day

Ha vásárolni megy az ember lánya, akkor a kényelemre törekszik, igaz? Nincs magassarkú, mert akkor hamarabb megfájdul a lábad és nem a feszes kis miniruhádat veszed fel, ugye? Ahogy igyekszel nem sok réteget magadra venni, hiszen a végén vagy az lesz, hogy fel le rángatod a próbafülkében, ahol természetesen nincs fogas vagy cipelned kell. Egyik sem túl kényelmes megoldás, pláne, ha már zacskó hegyek vannak nálad.

A mai outfitek is egy ilyen vásárlós napon készültek, amikor is két átlagos lány, átlagos ruhákban bevette magát az üzletekbe a kiárusítások miatt (az akkor még pöppet hűvösebb időben :)).


Top: Terranova
Szoknya: Anyu varrta
Kabát: Mango
Topánka: Deichmann
Nyakklánc: Rainbow overflow /mondocon/Power rangers :P
Mert néha ilyen is kell :))

Míg Azu-nyan a csini csajos vonalat képviselte én a ruháimmal a sportos felé mentem el, ez egyébként szinte mindig így van, hiába, nagyon szeretek lazán öltözködni :)
Top: Maggie's kilós turi
Nadrág: H&M
Pulcsi: H&M
Cipő: Deichmann
Nyaklánc: Ebay
Karkötő: Ebay
Zöld köves gyűrű: Takko
Másik gyűrű: Ajándék volt
Táska: Ajándék voltNo comment xD

,,Jump for my love, jump in" :)

Kellemes és szórakoztató időt töltöttünk el mind a fotózás alatt, mind pedig a kiárusítások böngészése alatt. Én totálisan szerelembe estem egy bőrkabáttal, ami gondolkodás nélkül jött haza velem, de erről majd később :D

Remélem tetszett a bejegyzés és az outfitek :)

xoxo, Sunny

14 megjegyzés:

 1. Nagyon csinik voltatok mindketten ^^

  VálaszTörlés
 2. Csatlakozom, szépek és csinosak vagytok: )

  VálaszTörlés
 3. Ha szabad egy kis építő megjegyzést tennem: olyan kíváncsi lennék ilyen outfiteknél kicsit a kiegészítőkre is, de így csak az összképet látom (ami nagyon tetszik egyébként). Lehetne legközelebb, hogy az egész alakos képek mellé a kis részletekről is fotót csinálnátok, nem úgy, mint egy termékbemutatásnál, hanem mondjuk kiragadni az outfit egy kisebb szeletét. Remélem, sikerült érthetően fogalmazom:). Amúgy az anyud varrta szoknya meg szerelem, nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, nyugodtan mondj építő kritikát, még csak most kezdünk ismerkedni az egész outfit fotózással, szóval nyugodtan és értem mire gondolsz, legközelebb odafigyelünk majd rá :)) A szoknyásat meg átadom Azu-nyannak, örülni fog ^-^

   Törlés
 4. Attól hogy grimaszoltok mint két gibbon még nem lesztek Meyer Eszter-Virág. Bár látom most mindenki őt majmolja. De ahhoz szépnek is kellene lenni meg stílusosnak. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, de édes vagy, hogy írtál, hát köszönjük :) Csak, hogy reagáljak egy kicsit: szoktam nézni a Masnit és Eszter legtöbb outfit posztjában csak mosolyog, de ki, hogy látja a dolgokat. Emellett Azu-nyannal egyrészt azért grimaszoltunk, mert ilyenek vagyunk és szeretünk hülyéskedni, másrészt tudjuk, hogy jó pár olvasónkat megmosolyogtatunk ezekkel a képekkel és a blogunk többek között azért is van, hogy vidámságot csempésszen mások életébe. Más ember majmolásába sose kezdenénk, mi ilyenek vagyunk és minden körülmények között önmagunkat adjuk, ezt adja vissza a blog, amúgy sincs értelme mást majmolni, hiszen más sosem lehetsz, de önmagad igen és ha önmagad vagy, az a legjobb. A külsőnkre és a stílusunkra (vagy inkább nem létező stílusunkra) adott véleményed olyan szinten nem hatott meg, hogy azt leírni se lehet, de azért köszi a kommentet, legalább jót mosolyogtam :))

   Törlés
  2. Sunny, ezen nagyon jót nevettem. :D Hívjon ehhez a szegényhez valaki tűzoltót mert szerintem most nagyon éghet a feje. :D

   Törlés
  3. Ehhez már lehet, hogy a katasztrófavédelmet kell xD

   Törlés
 5. Nekem mindkét outfit tetszik. Kényelmes, csini. :) A szoknya pedig csodás! *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülünk és átadom Azu-nyannak :))

   Törlés