Élménybeszámoló - Blogtali és Youtube piknik

Sziasztok!

Gondolom már szinte mindenki értesült arról, hogy pénteken blogtali volt, szombaton pedig youtube piknik :) A blogtalit a szokásos hármas fogat (Katy, Reni és Eleni) szervezte most kiegészülve Yvussal, aki hazalátogatott Magyarországra és részt szeretett volna venni egy ilyen talin, meg is értem miért :)) Katy sajnos kötőhártya-gyulladás miatt végül nem tudott eljönni, de lélekben és online is velünk volt és perverz színű lakkokat is keresgéltek neki a lányok :)

A Public Pubban gyűltünk össze, ahol mindenki a limonádéra csapott le szomjoltóként. Bár piszok meleg volt, a hangulatot ez sem tudta letörni. Beszélgettünk mindenféle témáról, de mi még groteszk mód a tragikus dolgokban is a viccet kerestük :D És persze jól kiveséztünk a hírhedt guru szót is :D

Sajnos étellel nem tudtak szolgálni, így nyélbe kellett ütni egy gyors kaja-kiruccanást. Pontban 18-kor pedig jöhetett a cserebere dolgok kirakása. Mondanom sem kell, hogy egy egész asztal tele lett vele. 

Valamikor 8 előtt hagyhattuk el a helyet, páran még beültünk a Kekszbe. Viszont lassan nekünk Sunny-val indulnunk kellett, úgyhogy Jó étvágyat kívántunk a mindjárt megérkező marhahúsos szendvicsekhez és egy gyors puszilkodás után távoztunk.

Azt mondjuk szomorúan vettük tudomásul, hogy a lányok közül szinte senki sem (kivéve Kamiiit és Szilvit, aki sajnos végül mégse jött el) jön a másnapi youtube talira, de megbeszéltük, hogy nyélbe ütünk majd egy következő találkozót is valamikor :)

Azt kell mondanom, hogy Azu-nyannal rettentően lusta bloggerek voltunk és nem igazán készítettünk képeket, így Kamiii-tól kölcsönzünk néhányat, egyébként nála már olvashattok mindkét taliról itt.

Egyetlen saját kép, mert instára fel kellett tölteni a limonádét xD


Kis adag cserélgetni való cucc :))

Szombaton a youtube piknik 11-kor kezdődött a Margitszigeten ,,hála" a bkv-nak egy negyedórás késéssel meg is érkeztünk Azu-nyannal az eltéveszthetetlen helyszínre. (Egy rakat lány egy nagy fa alatt, igazi látványosság voltunk xD). Miután kiszúrtam Pankát és Kamit melléjük telepedtünk le a plédünkkel. Egyébként lényegében mi lányok képviseltük a blogger közösséget és még tegnap is viccelődtünk a guru szóval, nem is egyszer. Mert kekszes guru-nak lenni jó :D Emellett megismerkedtünk az egyik youtube-os lány (Alexa) barátnőjével Beatrix-el (remélem x-el írod a neved, de ha nem akkor bocsi ^-^), aki nagyon aranyos és kedves lány és vele meg Pankával együtt kiveséztük a kutya és háziállat témát rendesen :) Illetve megcsodáltuk Panka képein Jázmint, amint a kertjükben vadászik ribizlire :)

Szerencsére sokkal kellemesebb volt az idő, mint pénteken, időnként egy-egy enyhe szellő is hűsített minket. Kami volt a legokosabb, ő egy egész estén át fagyasztott vizet is hozott, legközelebb szerintem én is így teszek :D Ismét egy nagyon jó napot könyvelhettünk el, beszélgettünk, nevetgéltünk, jó hangulatból nem volt hiány :) Valamikor délután pedig Eszti is megérkezett, mármint próbált, ugyanis amilyen gyorsan feltűnt, olyan gyorsan el is tűnt a követői között :D Konkrétan megrohamozták, és nem hazudok, ha azt mondom, hogy még egy óra múlva is tömött sorok álltak hozzá.

Sajnos ismét megmutatkozott falánk kishörcsög oldalam a sok-sok nasi között, nekem elég egyszer mondani, hogy nyugodtan egyétek :D 16 körül elkezdett szedelőzködni a társaság, mi is indultunk lassan Sunnyval. Bátran merem kijelenti, hogy mindkét nap nagyon jól éreztük magunkat :)

Sütiiiii :D

Bubifújás :D

Megy a röhögés nagyban, és beljebb kéne már varrnom a ruhám pántját,
mert folyton kilátszik a melltartóm, csak ne lennék ilyen lusta xD

Összességében nagyon jó volt mindkét nap és rengeteget nevettünk, jó volt megint találkozni a lányokkal -régiekkel és újakkal egyaránt- és tényleg csak azt tudom mondani, mint amit sokszor tettem, hogy többször kéne látnunk egymást :)

xoxo, Azu-nyan és Sunny

10 megjegyzés:

 1. Tényleg szuper volt a találka, nagyon örülök, hogy pénteken láthattalak titeket, lányok ^^ Sajnáltam is a szombatot, de nekem 35 fokot harangoztak be, plusz kinőtt a hatodik lábujjam egy vízhólyag formájában, ami megakadályozta, hogy bármilyen lábbelibe belebújjak, így semmiképpen nem tudtam volna elmenni :( Sajnálom is, hogy nem lehettem ott, de a legközelebbi össznépi marhuláson már remélhetőleg részt fogok tudni venni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj vízhólyag, de utálom őket, mindig a legrosszabbkor jönnek -.-" Amúgy mi is sajnáltuk, hogy nem jöttél, de úgyis lesz még alkalom, hogy találkozzunk :)) Mi is örülünk, hogy pénteken taliztunk és a következő alkalmat meg már várjuk nagyon :D

   Törlés
 2. ÉN VAGYOK A LEGOKOSABB, EZT MINDENKI JEGYEZZE MEG :D Jaj istenem de jó volt, lányok, vidéki selfieáradat és a röfögős viszontlátásra! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fuh micsoda lavinát indítottam el ezzel a mondatommal, már fogom a fejem :P
   Az volt, egyszerűen még muszáj ilyet :) Még mindig nevetek, ha felidézek egy-két pillanatot :D

   Törlés
 3. Jaj de brutál mód örültem, hogy mindketten jöttetek :)
  Remélem máskor is találkozunk, ott a helyetek mindenkivel együtt a kemény magban, mármint mindenki aki ott volt :) Aztán remélem még több kemény mag lesz :)
  És ne feledjetek heti egyszer gurut enni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, de jó volt látni téged megint :)) Mi is reméljük és szívesen helyet foglalunk a kemény magban :D Guru meg minden nap #guruforever xDD

   Törlés
 4. Én az eperfejemmel inkább nem is mondok semmit, azt hiszem ennyit írnom! :D Szuper volt Lányok! :*
  Kami, tudod, hogy szeretem a sajtosrudat?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nagyon komoly volt - főleg, ahogy mondtad - , nem csoda, hogy kitört belőlem a röfögés :P:D
   Nagyon szupi volt, jó volt megismerni titeket :)

   Törlés
 5. Hihi,az olvaso is feltunik a kepen :D Vagyis bennevagyok a sunshine and glamour blogban. =(^_^)=
  Vagyis khmmm, ez mar guru szintu menoseg ugyerzem :D.
  Nagyon! es tenyleg szuper volt a Pentek, es orulok, h a Szombat is jol sikerult!
  :*
  az olvaso ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, simán :D Kekszes guruság ;) Örülök, hogy most több időre csatlakoztál hozzánk és megismerhettünk :)) Remélem a kövire is jössz majd :))

   Törlés