Maybelline Affinitone korrektor - 02 Natural - teszt

Egy hosszas téli álomból felkelvén végre visszatértem, a biosz-kémia emelt letudva (hát majd meglátjuk milyen eredménnyel). Jelenleg csak a szinte már mindenki által jól ismert mondatot mondogatom magamnak (tyűh, micsoda betűrímet rittyentettem ide :D) : ,,..sose hagyjon el benneteket a remény!"

Maybelline Affinitone korrektor - 02 Natural
Szóval ennek örömére egy, még anno Glamour-napok során bezsákmányolt korrektorral készültem, a Maybelline Affinitone 02-Natural színű korrektorával.


Meglehetősen nehéz volt a választásom, ugyanis 2-féle színben volt már csak, ez, amit megvettem, ill. a 03 Sand. Na mármost én az ég világon semmi különbséget nem láttam a kettő között. Nem mondom, lehet, hogy a fényviszonyok az oka, vagy egyszerűen csak az én szememmel van baj. De végül emellett döntöttem, mivel ez egy csöppet világosabbnak tűnt.


Applikátoros kiszerelésben kapható, aminek köszönhetően nagyon egyszerű a felvitele. Ilyen szempontból sokkal jobb, mint a tégelyes korrektorok, mivel pl. én ecset híján az ujjacskáimmal tapicskolok az olyanokban. Persze mindig mosok kezet előtte, de hát mégiscsak.

Ez egy folyékony állagú korrektor, ám szerencsére elég jó az állaga. Némi illatanyag is kerülhetett az összetevők közé, ami amolyan gyógyszertári kenőcs illatot kölcsönöz neki - legalábbis engem arra emlékeztet. De végül is zavarni nem zavar, ezekhez a végére valahogy mindig hozzászokom.

Alsó képeken elkenve látjátok :) 

Na és most jöhet az egyik legfontosabb.... a fedése. Igazából olyan hmmm. Nem is rossz, de hát azért el se fogok ájulni tőle kategória. Persze a kisebb patikra tökéletes, viszont amik jobban látszódnak (nagyobb pattanások, némi kikaparások stb..), azokkal már nem nagyon tud mit kezdeni. Ilyenkor én mindig ,,átmegyek" vele rajtuk még egyszer. Mondjuk csodát nem is vártam, szóval semlegesen éltem meg az egészet.

Szem alá jelenleg szintén ezt használom, na azért ott már rosszabb a helyzet. Ugyanis nagyon szeret beleülni a kis ráncocskákba, és hát ha ezzel az a célja, hogy elbújjon, akkor nem jött össze, mivel nagyon látszik. Emiatt többször is el kell kennem egy picit napközben.

A másik legfontosabb pedig a tartóssága. Kb. a nap végére már olyan, mintha nem is kentem volna fel korrektort. Mondjuk azért egy ilyen cirka 5 órát kibír.

Összességében végül is jó korrektor, most az, hogy ,,rétegeznem" kell, nem akadály. És lévén, hogy még jobbal se nagyon találkoztam, így nem is panaszkodhatom. Plusz így a -50%-os kuponnal 900 Ft-ért bőven megérte, igazából még az az 1800 Ft se olyan vészes ár érte. Ha pontoznom kéne talán 5-ből egy 3,7-3,8-at adnék neki.

Ti próbáltátok már ezt a korrektort? Ha igen, hogy tetszett? Illetve ha van tippetek remek korrektora, azt mindig szívesen fogadom :)

xoxo, Azu-nyan

4 megjegyzés:

 1. Csak az alapozót és púdert használtam az Affinitone vonalból, de azokat nagyon szeretem. Próbáld ki a pattanásokra úgy, hogy zöld korrektort teszel alá. Úgy szerintem jobban fed majd, mert a zöld elveszi a pirosságot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Következőnek lehet, hogy akkor majd az alapozóját vagy a púderét próbálom ki :)
   Ezt a tippet meg szerintem megfogadom, köszönöm szépen ^-^ Ez még így eszembe se jutott :)

   Törlés
 2. Évek óta ezt használom, elsősorban szem alá és nekem nagyon bevált. Pici ránc van a szemem alatt, de nem ül bele, szépen el kell dolgozni felkenés után, és tartós is. Ettől függetlenül legközelebb jó lenne már másikat kipróbálni, egy idő után szeretek váltani :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy bevált :) Fuh, nekem ezernyi ilyen kis pici ráncocska van a szemem alatt, hejj, mi lesz itt öreg koromban xD
   Sosem elég a tesztelgetésből :D

   Törlés