Bankett Outfit - Feel like a Diva

Szerdán végre végleg magunk mögött hagyhattuk a gimit, megkaptuk az érettségi bizonyítványainkat, és új kapu nyílt a szabadság felé, oh yeah. Sunny nagyon ügyes volt, mind magyarból, mind töriből kiemelték a szóbelin nyújtott teljesítményét :) Jómagam kicsit bosszankodom a történelem miatt, maradt néhány megválaszolatlan kérdésem, de hát most már mindegy is.

Este 19-re a Benczúr házba voltunk hivatalosak, ahol a bankettünk került megrendezésre. És mivel volt vagy 2 óránk előtte, nem is lehetett volna jobban elütni az időt, mint... Outfit fotózással :D Így elmentünk a Deákra az óriáskerékhez. 

Hupsz, a lapocska behorpadt a fejemnél xD

Mivel a Benczúr ház elég puccsos hely, ezért adva volt, hogy elegánsan öltözzünk ki.  

Hogy egy pár szót a helyről is ejtsek: Szépnek szép hely, csak egy kicsit csicsás. Bár érthető, hisz valamikor a 19. század végén épült, amikor is betört hazánkba a historizáló építészet, aztán felelevenítettünk mindenféle sítust. Szerintem neoreneszánsz, de azért nem mernék rá megesküdni. Az étterem része ezzel szemben sokkal visszafogottabb. Az ételek meg... hát mintha a törpék világába csöppentünk volna. Ilyen mini adagokat én még életemben nem láttam. És nem szeretnék gonosz lenni, de a desszertként felszolgált pudingnál még a Dr. Oetker-es is finomabb. Viszont legalább jó volt a társaság, ugyanis mi a tanárokkal ültünk egy asztalnál, és hát azért a mi tanáraink között vannak igazán jó fejek is :D

Ennyit a Bankettről, jöjjenek inkább a rucijaink:
Ruha:  H&M
Kardigán: C&A
Cipő: Deichmann
Táska: Six
Nyaklánc: Ebay
Karkötő: I am
Gyűrűk: örökölt és ajándékba kapott


Bárki bármit mondjon, a természetes mosoly a legcukibb ^-^

Sunny egy bíborlila színű ruhát választott, amire egy kardigánt is felkapott. Igazi kis nőies összeállítás :)

Ruha: New Yorker
Cipő: Deichmann
Nyaklánc: Ebay
Karkötők: általános iskolában ásványbörze és
ajándékba kapottNe is kérdezzétek? Én magam sem értem xD

Én meg egy anno még leárazásokkor New Yorkerben vett darabot választottam, aminek most szerencsére hasznát is vettem. Örülök, hogy végül megvettem. A cipővel annyira nem vagyok megelégedve, de most sajna csak ez volt. Azért remélem annyira nem lőttem félre vele.

Hát ez volt a mi bankettes outfitünk, reméljük, elnyerte a tetszéseteket. Véleményeket, csak bátran :)

xoxo, Azu-nyan

10 megjegyzés:

 1. Nagyon csinosak voltatok mindketten, lányok! :) Én a bankettemen tavaly egy korallszínű asszimetrikus ruhát viseltem, de rég is volt.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, köszönjük! ^-^ A ruhád meg biztosan meseszép lehetett, így a leírtak alapján *-*

   Törlés
 2. Mindketten csodálatosan csinosak és szépek voltatok ^^

  VálaszTörlés