NOTD - A másik Flormar szépség

Múltkor bemutattam a bordós-piros különleges finishű Flormart, most pedig a lila társa került porondra, avagy a kistestvére :)

Flormar - Passionate dots - PD05A csomagolásról ugyanazt tudom elmondani, mint múltkor: továbbra is tetszik. A kupak kézre áll, pont befér a cipős dobozomba. 11 ml-t tartalmaz, amiért 700-800 Ft-ot fizetünk. Egyébként múltkor nem írtam, de itt megjegyzem, hogy a lakk az üvegében nem igazán tetszik, viszont a finishe miatt rettenetesen imádom :)


Az ecsete ugyanúgy egyenesre vágott (bár a képen ferdének tűnik what? O.o) és hosszított fazon. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a hosszúsága hosszabb, mint az átlagos ecseteké.

Finish:


A másik társához híven ez is a sand és a leather  finish között van. Két rétegben látjátok, bár már egyben is szépen fed, de hangsúlyozom, hogy két rétegtől jön ki az igazi állaga. Nagyon gyorsan szárad, 4-5 napig simán kibírta. Egyébként a képeken néhol visszaköszön egy kékes fény, ez élőben alig, sőt szinte nem is fedezhető fel, bár szerintem az enyhe kékesség csak dob rajta.

Összességében továbbra is imádom őket :) Nemrég megvettem a fekete társukat is, de gondolkozom a kékeken is a kollekcióból. Igen, a tartósság, gyors száradás és mesés finish könnyen rabul tud ejteni ^-^

xoxo, Sunny

8 megjegyzés: