Karácsonyi tippek lustáknak ;)

Ti is mindent mindig az utolsó pillanatra hagytok? Mi is Azu-nyannal, de idén úgy döntöttünk ez máshogy lesz (mármint én úgy döntöttem, ő meg röhög). Úgyhogy Szentestét megelőzve kilenc nappal -igazi siker ahhoz képest, hogy 23-án rohangáltunk eddig ajándékokért- most már elkezdtünk felkészülni :D A mai poszt is erről fog szólni. Egyszerű DIY ötletek, látványos csomagolások és többé-kevésbé hasznos tippek.

Nézzük is... Leégett a Karácsonyfa, de azért valami alá mégis kéne tenni az ajándékokat? Vagy csak lusták voltunk elmenni venni? Esetleg már el is fogyott? Nincs minden veszve...

1. Pakoljunk egymásra egy-két könyvet, talán egy kis dísz is mehet a tetejére xD
2. Ki mondja, hogy a fényképezőállvány csak fényképezésre jó?3.  Dekoratívabbak ezt a megoldást is választhatják :)4. És mind tudjuk, hogy nem a méret a lényeg ;D

Aztán nehogy a fejünket verjük a falba, mert semmit se találtunk az üzletekben, hiszen a legegyszerűbb dolgokból is lehet ötletes ajándék csak szét kell nézni ;)


1. Hisz ki ne szeretné az ittas rénszarvas támadást? :D2. Vagy az üvegezett manikűrkészletet?3. De a nasi imádókról se feledkezzünk meg :)

4. A gyerekkori játékszerek is új értelmet nyerhetnekNem tudom ti, hogy vagytok vele, de én most jöttem rá, hogy lehet nem a tavalyi ajándékok csomipapírjainak darabokban megőrzött maradékait kéne újra felhasználni. És talán az újságpapír is felejtős. De akkor mit lehet tenni?


1. Nem mindig a csili-vili a nyerő :P

2. A törölközőnek is adhatunk új funkciót


3. És további cuki Rudolfokat is gyárthatunk :)4. De persze a Mikulás se maradjon ki a jóból xD


5. Azért a díszesebb csomagolásokat se vessük meg :P

És most, hogy végre meg vannak az ajándékok csak fogjuk a fejünket, hogy a lakással még semmit se kezdtünk. Fut a konyha, a világítás még sehol sem áll, de lassan beesik a család. Nem kell aggódni last minute dekorációs ötleteink is vannak :)
Utolsó tippünkben, pedig a hasunknak kedvezünk :)


Ha ennétek valami finomat a foodpanda meglátogat ;) Nincs más dolgotok, mint benézni az oldalukra, választani egy éttermet, leadni a rendelést és az étel már úton is van. Hisz ki ne szeretné, ha egy panda hozná házhoz a kaját :D Mi biztos imádnánk ^-^

xoxo, Azu-nyan és Sunny 

4 megjegyzés:

  1. Baromi jó és hasznos poszt volt. Úgy irigylem a kreativitásotokat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy segített és jajj köszönjük szépen :$ Szerencsére együtt nagyon jó csapat vagyunk :)

      Törlés