Christmas DIY - Üvegbe zárt világ

Mint ahogy azt Sunny megígérte, mára egy DIY-os poszttal készültem :)
Viszont előre szólok, nem lett olyan hűű de jó, meglehet csupán csak karácsonyfával sokkal jobb lett volna :/ De most már mindegy is.

Amire szükségünk lesz:
 • gyurma
 • befőttes üveg 
 • festék, ecset
 • papír
 • vatta
 • olló
 • fogpiszkáló
Sajnos a vattát meg az ollót véletlenül lehagytam a képről, azért bocsánat. Valamint a felhasznált befőttes üveget éppen áztattam, így egy másikat fotóztam le ,,hozzávalóként".
Na de akkor lássunk is hozzá :)

Ha a befőttes üvegen még rajta van a matrica, akkor azt áztassuk vízbe.
Ezután én a kis figurám megalkotásával kezdtem. Ehhez pinteresten kutakodtam rénszarvasos képek után, és találtam is egy tökéleteset, amit úgy-ahogy meg is formáztam. 


Hát ilyen lett xD

Amint ezzel végeztünk jöhet a fenyőfánk megalkotása. Számtalan ötletet lehet rá találni, hogyan s miként lehet megcsinálni. Én az origami karácsonyfát választottam, aminek a hajtogatási technikáját itt meg is találjátok videón, itt pedig kép formájában.
Szokásomhoz híven megint a pepecselősebb utat választottam, vagyis hogy én magam festem le zöldre a fenyőt, lévén hogy színes papír sajna még mindig nincs itthon. De igazából annyira nem is bánom, mert azáltal, hogy kétféle árnyalatú zöld temperát használtam, sokkal élethűbbnek hat szerintem a karácsonyfa.
Ha van otthon, akkor még egy kevés csillámragasztót is tehetünk az ágak végére, hagy csillogjon :)


Mielőtt még beletennénk a befőttes üvegbe a ,,gyártmányainkat", fessünk néhány hópelyhet rá. Ezek közepére én tettem egy pötty csillámragasztót még. Valamint a kupakot is fessük még le valamilyen színnel :)És végül jöhet a legnehezebb rész, a figuránk és fenyőnk belerakása a befőttes üvegbe. Az én technikám az volt, hogy megdöntve tartottam az üveget, beleraktam a dolgokat, majd beletömtem a vattacsomót. A nehézségét az adja, hogy úgy kell beletenni a figurákat az üvegbe, hogy azok aztán úgy kerüljenek a helyükre, ahogy mi azt elképzeltük. Baromi sokat szenvedtem vele, és nem is érzem tökéletesnek, de hát most így sikerült. Azért remélem nektek jobban megy majd ^-^

A végeredmény pedig ez lett:
Sunny-nak is csináltam egyet karácsonyra, csak neki pandával:És igen, ez egy panda xD

Sunny szerint csak itt látszik, hogy az xD

Remélem azért nem találjátok olyan szörnyűnek őket, mindenesetre ha csak fenyőfát tettem volna bele, lehet hogy jobban nézne ki. Na majd úgy is kipróbálom :)

xoxo, Azu-nyan


4 megjegyzés:

 1. Nagyon édes mind a kettő :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is cukik lettek, és nekem tetszenek az állatok is hozzá:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. oh köcce *-* örülök, hogy tetszenek, és ha úgy vesszük az állatok talán fel is dobják :)

   Törlés