Avon SuperExtend Extreme szempillaspirál - Teszt

Mára egy Avonos szempillaspirállal készültem, amit anno még Reese Witherspoon arcával dobtak a piacra. A leírás szerint extrém hosszúsága szempillákkal ajándékoz meg minket. Hát nézzük, beváltotta-e ígéretét :)


A csomagolása citromsárga, mely 7 ml-nyi festéket tartalmaz. Akció keretében 1200 Ft-ért tudtam hozzájutni.

A keféje amolyan tipikus szempillaspirál kefe, nincs benne olyan manír, mint pl. az avonnak az Infinitize szempillaspiráljánál -, melyhez ez a termék elég nagymértékben hasonlít. Kicsit talán vehetne fel több festéket is, de annyira nem is lenne fontos, jó úgy is, ahogy van.


A festék állaga egy picit átlépi a folyékony kategória határát, de nem túlzottan. Apró mikroszálakat is tartalmaz, melyek a hosszabbítást hívatottak biztosítani – éppúgy, mint az infinitize-nél. Viszont pont emiatt itt is megjelenik hátrányként a csomósítás. Épp ezért 1, max 2 rétegben elég felkenni. Maga a festék szerintem elég hamar megszárad a szempillákon. Bár talán a csomósítás is közre játszik benne, de egy csöppet keményre szárad.

felül látni is lehet azokat a bizonyos mikroszálakat :)

Tartósságára nincs panasz, a hosszabb, fárasztó napokat is lepergés nélkül kibírja.

És a hosszúság… Valóban betartja ígéretét :)


bal: festék nélkül; középső: 1 rétegben; jobb: 2 rétegben 

Itt látni, hogy a festék nélküli pillákéhoz képest mekkora a hosszabbítás

Összességében nem rossz, de láttam már jobbat is. És bár szinte ugyanolyan, mint az Infinitize, az valahogy mégis jobban elnyerte a tetszésemet. Ez persze nem azt jelenti, hogy ez rossz lenne, és végül is betartotta azt is, amit beígért.

Ti próbáltátok már ezt a szempillaspirált? Ha igen, hogy tetszett? Vagy esetleg van olyan, ami a kedvencetekké vált?
xoxo, Azu-nyan

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. :) mondjuk tényleg nem rossz szempillaspirál és végül is elég látványos hatást lehet vele elérni :)

      Törlés