Autumn TAG

Már annyi bloggerinánál megfordult ez a TAG, de képtelenek voltunk mi is kihagyni Azu-nyannal. Főleg, hogy pont a megjelenése előtt beszélgettünk arról, hogy kellene őszi TAG-et írni :)1. Kedvenc dolog az őszben?

Azu-nyan: Talán az, amikor a természet elkezdi felvenni az őszi báli ruháját, és látja az ember hogy veti le a nyárit, hogy fordul minden egy őszi pompába :) Illetve előkerülhetnek végre a remek kis őszi/téli cuccok, amik most egy 2 évszakon át tartó fogságból szabadultak ki xD Ja és persze a halloweeni tök díszítés.

Sunny: Pulcsiiii, minden mennyiségben. Illetve, ahogy Azu-nyan írta a szépséges narancssárgás-barnás táj, egyszerűen gyönyörű, imádok ilyenkor kirándulni a közeli erdőben. Nagyon szeretem még a forró csokikat, teákat is ilyenkor, a meleg zoknikat, aranyos mintás harisnyákat :)

2. Kedvenc ital?

Azu-nyan: Ilyenkor egyre inkább megkívánom a jó kis forró kakaót, meg persze a forró teákat :)

Sunny: A legeslegjobb Starbucksos ital a világon: Áfonyás white mocha! Mindig ősz végén-tél elején kerül elő náluk és olyankor újra és újra megyek venni, mert mennyei *-*


3. Kedvenc illat / gyertya?

Azu-nyan: Imádom az alma és fahéj, illetve a narancs és szegfűszeg párosítást. Annyira jó, mikor egy hideg napon a meleg kis házikóban körbelengik ezek az illatok a szobát.

Sunny: Eső utáni friss illat, az a legjobb, emellett fahéjas alma, friss forró csoki, kávé, imádom :)

4. Legjobb rúzs?

Azu-nyan: Rúzsból kicsit hiányos a készletem -helyesbítek, abból is-, de nagyon szeretnék egy ilyen világosabb, világos rózsaszínes rúzst beszerezni :) De amúgy szívesen használnék, csak lusta vagyok újra felkenni ha lejön xD

Sunny: Hm... nehéz dönteni, imádom a vörös rúzsokat, bogyó színeket. Most nem is tudnék egyet se kiemelni a rúzsaim közül, bár még nem halmoztam fel eleget belőlük :)5. Hidratálás?

Azu-nyan: Bár elég száraz szokott lenni a kezem, főleg az év ezen szakaszában, ám valahogy sose jutok el oda, hogy kenjek rá kézkrémet, csak mikor már konkrétan piros a kezem a szárazságtól, és olyankor a kézkrém rendesen csípni is szokta. Sajnos ez egy rossz szokás, majd igyekszem leszokni róla :)

Sunny: Nekem nagyon száraz a bőröm, szóval egész életem hidratálásról szól. Jelenleg egy Alverde testvajat használok, de a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját szeretném beszerezni még. Küldtek már belőle kis mintát és eléggé bejött :)

6. Milyen színeket használsz a szemedhez?

Azu-nyan: Igazából nem használok semmilyen szemfestéket, mert nincs meg hozzá a kellő tudásom és az ehhez kellő minimális felszerelésem. Viszont mindenféleképpen a barnának az árnyalatai közül használnék.

Sunny: Barna és az összes árnyalata, burgundi, fekete és szerintem ősz vége felé majd smaragdzöldet is.

7. Kedvenc banda, énekes, dal, amit ilyenkor imádsz?

Azu-nyan: Nincs igazán kedvencem, mindig ami éppen megtetszik azt hallgatom rongyosra.

Sunny: Nekem nincs olyan, hogy évszakonként imádok valakit-valakiket-valamit. Viszont a legújabb kedvenc Hugh Laurie és tőle a Swanee River. Nagyon megszerettem ezt a számot :)8. Kedvenc őszi viselet?

Azu-nyan: Imádom a jó kis meleg pulcsikat, a remek kis pamutharisnyákat, illetve a bőr és szövetkabátokat. Valamint a sálakat meg csizmákat :)

Sunny: Szintén pulcsik, pamut combzoknik, harisnyák és ha végre elmegyek venni, akkor motoros csizma :)

9. Ősszel mivel kényezteted magad?

Azu-nyan: Mindenféle finomsággal, jó kis forró fürdőkkel stb...

Sunny: Forró habos fürdő, illatgyertyák, egy jó könyv és zenék.

10. Hol szeretsz ilyenkor lenni?

Azu-nyan: Ahogy haladunk a hidegebb hónapok felé, egyre hamarabb kezd el sötétedni. És ilyenkor mindig sokkal hamarabb elfáradok, és emiatt, ill a hideg miatt is leginkább otthon szeretek ilyenkor lenni a pihe-puha köntösömben :)

Sunny: Otthon, a kuckómban, takarókba burkolózva. De egyébként Krissy barátnőmmel ilyenkor sokkal gyakrabban ülünk be kávézni-sütizni valahova és beszélgetni.


Ha kedvetek lenne kitölteni feltétlenül linkeljétek be (ha már kitöltöttétek akkor is!) vagy esetleg válaszoljatok kommentben, mert kíváncsiak vagyunk a ti válaszaitokra :)

xoxo, Sunny és Azu-nyan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése